• Actorul s-a destăinuit recent despre luptele sale cu anxietatea.
  • „Cred că o face mai bună pentru că te concentrezi mai puțin pe tine și mai mult pe copiii tăi. Știu că și tu știi asta”, a spus Reynolds.
  • „Acum îmi place că am anxietate, îmi place că am avut anxietate”, a continuat el.

Ryan Reynolds a dezvăluit cum sănătatea sa mintală i-a oferit o nouă perspectivă asupra paternității. Actorul în vârstă de 47 de ani s-a destăinuit recent despre luptele sale cu anxietatea într-un amplu articol de copertă cu Hugh Jackman pentru People. Starul din Wolverine l-a aplaudat pe Reynolds pentru că a fost atât de sincer în legătură cu experiențele sale anterioare cu anxietatea și l-a întrebat dacă el crede că faptul că este tată i-a făcut anxietatea „mai bună sau mai rea”, scrie The Independent.

„Cred că o face mai bună pentru că te concentrezi mai puțin pe tine și mai mult pe copiii tăi. Știu că și tu știi asta”, i-a spus Reynolds lui Jackman. Actorul a continuat să explice cum propriile sale lupte cu anxietatea i-au permis să recunoască atunci când copiii săi se confruntă cu sentimente similare de stres sau îndoială de sine.

„Acum îmi place că am anxietate, îmi place că am avut anxietate”, a continuat el. „Pentru că atunci când văd că copiii mei se confruntă cu unele dintre acestea, care sunt probabil genetice, știu cum să le abordez într-un mod care este plin de compasiune, care le permite de fapt să se simtă văzuți. Știu că nu pot doar să o rezolv. Și pot să le comunic toate aceste lucruri lor și cu ei. Sunt întotdeauna recunoscătoare pentru asta.”

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Reynolds nu numai că a reușit să își adapteze luptele cu anxietatea la viața de familie, dar a reușit să își canalizeze pozitiv o parte din anxietate atunci când vine vorba de munca sa. „Locul meu de muncă beneficiază foarte mult”, a spus el. „Oamenii care suferă de anxietate se gândesc în mod constant la viitor. În mod constant te întrebi: „Ce se întâmplă dacă se întâmplă asta? Dacă se întâmplă asta?”. Îți spui mereu povești.

Atunci când conștientizează aceste momente de „scăpare de sub control”, Reynolds a spus că meditează pentru a-și „lua timp” pentru a se regrupa. De asemenea, el a împărtășit cum a devenit conștient de propriile trăsături ale stilului său de viață la care vrea să lucreze pe fondul luptelor sale cu sănătatea mintală.

Citește și