• Sabrina Carpenter a anunțat etapa britanică/europeană a turneului Short n’ Sweet Tour, cu un spectacol în Irlanda la 3Arena, Dublin, pe 3 martie 2025.
  • Presale pentru concertele europene începe pe 23 iulie, iar biletele generale vor fi disponibile pe 26 iulie la ora 10 a.m. pe Ticketmaster.ie.
  • Rachel Chinouriri va deschide concertele din Marea Britanie și UE, în timp ce Amaarae, Griff și Declan McKenna sunt confirmați pentru etapa nord-americană a turneului.

Sabrina Carpenter a anunțat astăzi etapa britanică/europeană a mult-așteptatului său turneu Short n’ Sweet Tour. Turneul Short n’ Sweet Tour începe în septembrie, iar cele 33 de concerte pe arenă din America de Nord s-au vândut imediat, scrie XS Noize.

Sabrina Carpenter a anunțat un spectacol în Irlanda pentru 3Arena, Dublin, pe 3 martie 2025. Biletele de la 61,05 € se pun în vânzare vineri, 26 iulie, la ora 10 a.m. de pe Ticketmaster.ie.

Presale pentru concertele nou anunțate ale Sabrinei începe pe 23 iulie la ora locală 10AM pentru cei care precomandă albumul, cu presale artist se deschide la 12PM. Presale Venue poate fi achiziționat pe 24 iulie, presale MCD pe 25 iulie, și bilete disponibile pentru vânzarea generală pe 26 iulie (toate la 10AM ora locală).

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Suportul la concertele Sabrina din Marea Britanie / UE vine de la Rachel Chinouriri: colegii stele de breakout Amaarae, Griff, și Declan McKenna sunt deja confirmate pentru a deschide etapa nord-americană a Short n’ Sweet Tour.

Sabrina Carpenter continuă să bată recorduri în 2024, „Espresso” ocupând săptămâna trecută locul 1 în Marea Britanie pentru a șasea săptămână consecutivă (lăsând pe locul 2 „Please Please Please Please”, care a stat 3 săptămâni pe primul loc). În plus, Sabrina și-a extins propriul record de artistă care a ocupat simultan locurile 1 și 2 timp de mai multe săptămâni consecutive – depășindu-i recent pe The Beatles și egalându-l acum pe Justin Bieber cu o rezidență de o lună în top. În timp ce noua sa muzică cucerește repere ale carierei în întreaga lume – Sabrina a obținut primul său loc 1 în Billboard Hot 100 cu „Please Please Please Please”, iar „Espresso” încă se menține în Top 5 – tracklistul Short n’ Sweet a fost dezvăluit recent, alături de trailerul albumului.

Tracklist-ul turneului Short n’ Sweet

1. ‘Taste’

2. ‘Please Please Please’

3. ‘Good Graces’

4. ‘Sharpest Tool’

5. ‘Coincidence’

6. ‘Bed Chem’

7. ‘Espresso’

8. ‘Dumb & Poetic’

9. ‘Slim Pickins’

10. ‘Juno’

11. ‘Lie To Girls’

12. ‘Don’t Smile’

Numai în ultimele douăsprezece luni, Sabrina Carpenter a fost prezentă peste tot, de la turneul Eras al lui Taylor Swift, la spectacole de excepție, precum Coachella și Governors Ball, dar și la iconicul final de sezon, Saturday Night Live.

Citește și