• Ea a împărtășit apoi o poveste hilară despre noaptea înainte de nunta ei 1986 cu prințul Andrew.
  • În noaptea mea ne-am îmbrăcat ca polițiste și am fost arestate de Parks Police”, a râs ea.
  • În Regatul Unit, este ilegal să te dai drept ofițer de poliție.

Sarah Ferguson a dezvăluit că ea și Prințesa Diana au fost aproape arestate pentru că s-au dat drept polițiste în noaptea de absolvire. Ducesa de York, acum în vârstă de 64 de ani, a făcut aceste dezvăluiri pe podcast, unde a spus că a iubit-o” pe regretata prințesă, scrie The Independent.

I-am spus olandeză”, a spus ea la podcastul Thornton’s White Wine Question Time. Ne-am simțit foarte bine împreună”. Ea a împărtășit apoi o poveste hilară despre noaptea ei înainte de nunta ei 1986 cu prințul Andrew.

În noaptea mea ne-am îmbrăcat ca polițiste și am fost arestate de Parks Police”, a râs ea. Am fost puse în spatele unei dube a Poliției Parks, iar Diana s-a aplecat și i-a mâncat chipsurile cu șuncă afumată”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Ea a precizat că chipsurile aparțineau bărbatului care conducea duba poliției, după ce i-a spus anterior lui Kelly Clarkson că cei doi au fost arestați după ce au vizitat un club de noapte în uniforme de polițiste.

În Regatul Unit, este ilegal să te dai drept ofițer de poliție, iar Serviciul de urmărire penală al Coroanei raportează că acest lucru atrage după sine o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare și/sau o amendă la limita maximă legală”.

Ducesa a adăugat: Am scăpat în cele din urmă, dar am fost târâtă în fața șefei [Regina] a doua zi cu ea. Dar, din fericire, Majestatea Sa a râs”.

Fergie a adăugat că ținutele celor două au fost confundate de personalul din clubul pe care l-au vizitat ca fiind de poliție.

Costumul Prințesei Diana a fost foarte bun”, a recunoscut ea. Ne-am așezat, iar chelnerul a venit la noi și ne-a spus: Scuzați-mă, acesta este un club pentru membri și este pentru distracție. Nu servim ofițeri de poliție aici”.

Citește și