• Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, trebuie să cunoască identitatea acuzatorilor săi pentru a se pregăti pentru procesul din 5 mai, a susținut echipa sa juridică.
  • Combs a pledat nevinovat la acuzații.
  • Șase persoane au depus luni plângeri civile împotriva lui Combs, toate anonime.

Sean „Diddy” Combs dorește ca procurorii în cazul său de trafic sexual să dezvăluie numele acuzatorilor săi, arată documentele tribunalului federal din Manhattan, scrie The Guardian.

Combs, în vârstă de 54 de ani, trebuie să cunoască identitatea acuzatorilor săi pentru a se pregăti pentru procesul din 5 mai, a susținut echipa sa juridică într-o scrisoare adresată marți judecătorului Arun Subramanian.

Combs a pledat nevinovat la acuzație.

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

„Acest caz este unic, în parte din cauza numărului de persoane care ridică acuzații împotriva domnului Combs datorită statutului său de celebritate, bogăției” și acoperirii mediatice extinse a proceselor și a altor proceduri legale împotriva sa, au argumentat ei.

„Acest lucru a avut un efect de propagare generalizat, rezultând un torent de acuzații din partea unor reclamanți neidentificați, care variază de la fals la absurd”.

Aceștia au menționat că șase persoane au depus luni plângeri civile împotriva lui Sean „Diddy” Combs, toate anonime. Avocatul care conduce aceste procese a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă recente, că a reprezentat 120 de acuzatori și că un număr verde al firmei sale a primit mii de apeluri în decurs de o zi, a mai precizat echipa lui Combs.

Citește și