• Sebastian Stan a dezvăluit că s-a îngrășat pentru rolul lui Donald Trump în The Apprentice, hrănindu-se timp de o lună și jumătate cu ramen și sandvișuri cu unt de arahide și gem.
  • Actorul a explicat că a evitat să facă o imitație a lui Trump și a fost determinat să accepte rolul, în ciuda criticilor, interpretând versiunea mai tânără a acestuia în anii ’70 și ’80.
  • Stan a vorbit despre experiența sa de a filma A Different Man, în care joacă un personaj cu o desfigurare facială, subliniind importanța normalizării diversității și evitarea stereotipurilor în reprezentarea personajelor.

Sebastian Stan a discutat despre pregătirea sa pentru a-l interpreta pe Donald Trump în filmul The Apprentice. Actorul, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că a câștigat în greutate, hrănindu-se timp de o lună și jumătate cu ramen, sandvișuri cu unt de arahide și gem, scrie Daily Mail.

Prezent la emisiunea Graham Norton, Stan a explicat că a evitat să facă o imitație a lui Trump și a împărtășit că, deși a avut îndoieli, a fost determinat să accepte rolul, chiar dacă mulți l-au întrebat de ce.

În film, el interpretează versiunea mai tânără a lui Trump în anii ’70 și ’80, când acesta își construia imperiul imobiliar. Alături de el joacă Jeremy Strong, care îl interpretează pe avocatul Roy Cohn, și Maria Bakalova, care o va juca pe Ivana Trump.

Recomandări

ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
POSIBILA RIPOSTĂ
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA
UE CREȘTE TARIFELE PENTRU EV
CONSECINȚELE INUNDAŢIILOR
SPACE SAND

The Apprentice este regizat de Ali Abbasi, cunoscut pentru thrillerul Holy Spider. Stan a menționat și rolul său din A Different Man, unde joacă un personaj cu o desfigurare facială, explorând tema identității după ce suferă o „vindecare” medicală.

În timpul filmărilor, Stan s-a simțit „izolat și speriat” din cauza machiajului intens și a experiențelor sale în pielea personajului. El a subliniat importanța normalizării diversității.

Adam Pearson, colegul său de platou, a adăugat că filmul evită stereotipurile legate de desfigurare, prezentând personaje realiste care se confruntă cu viața. Stan a descris filmul ca fiind „imprevizibil și foarte distractiv”.

Citește și