• Interpreta în vârstă de 32 de ani a apărut pe scena celei de-a 76-a ediții anuale a Premiilor Emmy.
  • „Și dați-mi voie să spun ce onoare este să lucrez cu doi tipi care sunt atât de departe de a fi doamne cu pisici fără copii”, le-a spus Gomez coechipierilor săi.
  • Gluma lui Gomez a urmat unui monolog practic lipsit de politică din partea gazdelor spectacolului de premiere, fostele vedete din „Schitt’s Creek” Dan și Eugene Levy.

Selena Gomez a făcut o glumă despre „doamnele cu pisici, fără copii” la Premiile Emmy, referindu-se la remarcile controversate din trecut ale senatorului republican JD Vance, transmite The Hill.

Interpreta în vârstă de 32 de ani a apărut pe scena celei de-a 76-a ediții anuale a Premiilor Emmy, duminică, la Los Angeles, pentru a prezenta prima categorie a serii, „Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie”, alături de coechipierii ei din „Only Murders in the Building”, Martin Short și Steve Martin.

„Permiteți-mi să spun ce onoare este pentru mine să lucrez cu cineva care arată de parcă ar fi căzut și nu se poate ridica”, i-a spus Short în glumă lui Martin, în timp ce trio-ul prezenta categoria.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

„Și dați-mi voie să spun ce onoare este să lucrez cu doi tipi care sunt atât de departe de a fi doamne cu pisici fără copii”, le-a spus Gomez coechipierilor săi, stârnind câteva râsete din partea publicului.

Într-un clip reapărut în 2021 din emisiunea Fox News a lui Tucker Carlson, acum dispărută, Vance a spus: „Suntem conduși efectiv în această țară – prin intermediul democraților, prin intermediul oligarhilor noștri corporatiști – de o grămadă de doamne pisică fără copii care sunt nefericite cu propriile lor vieți și cu alegerile pe care le-au făcut, așa că vor să facă și restul țării nefericită”.

Vance, fostul contracandidat al președintelui Trump, a declarat luna trecută că comentariul a vrut să fie „sarcastic” și a fost „interpretat greșit în mod intenționat” de „mulți democrați”.

Gluma lui Gomez a urmat unui monolog practic lipsit de politică din partea gazdelor spectacolului de premiere, fostele vedete din „Schitt’s Creek” Dan și Eugene Levy.

Vance a declarat luna trecută că vrut ca acel comentariu să fie „sarcastic” și a fost „interpretat greșit în mod intenționat” de „mulți democrați”.

Citește și