• Musicalul în limba spaniolă a fost unul dintre succesele de răsunet ale Festivalului de Film de la Cannes.
  • Pérez este interpretată de actrița argentiniană transgender Gascón.
  • Gomez o interpretează pe soția baronului drogurilor, care nu știe nimic despre noua identitate a fostului ei iubit.

Cântăreața și actrița americană Selena Gomez s-a alăturat colegilor săi pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Londra, vineri, pentru premiera britanică a filmului Emilia Pérez, nominalizat la Oscar. Musicalul în limba spaniolă a fost unul dintre succesele de răsunet ale Festivalului de Film de la Cannes de la începutul acestui an, unde Gomez și trei dintre colegele sale au fost desemnate împreună cea mai bună actriță, scrie BBC.

Zoe Saldaña, Adriana Paz, Karla Sofía Gascón au apărut alături de Gomez la Londra, unde filmul speră să își continue avântul în cursa pentru premii. Emilia Pérez urmărește activitatea unui lider al cartelului mexican (interpretat de Gascón), care îi cere unei avocate de mare putere pe nume Rita (Saldaña) să îl ajute să își însceneze propria moarte.

Pérez este interpretată de actrița argentiniană transgender Gascón, care a fost considerată o posibilă candidată la titlul de cea mai bună actriță în viitoarea cursă pentru premii. Gomez o interpretează pe soția baronului drogurilor, care nu știe nimic despre noua identitate a fostului ei iubit, în timp ce Paz este noul interes romantic al Emiliei după tranziție.

Recomandări

A.I.-UL ÎȚI FURĂ LOCUL DE MUNCĂ
TRUMP CERE PROTECȚIE
ORBAN VS. LEYEN
GERMANIA AJUTĂ UCRAINA
VALOAREA TESLA SCADE
LESS IS BETTER

Toate cele patru vedete ale filmului au pășit pe covorul roșu înainte de premiera filmului în Marea Britanie, vineri, la Royal Festival Hall, în cadrul Festivalului de Film de la Londra.

Citește și