• Actrița a atins statutul de miliardară luna trecută, când a fost inclusă pentru prima dată în Bloomberg Billionaires Index.
  • „Personal, cred că este de prost gust să vorbești despre bani”, a spus Gomez.
  • Bloomberg a raportat că averea sa netă actuală este de 1,3 miliarde de dolari.

Selena Gomez face un comentariu rar despre statutul ei financiar. „Sunt foarte recunoscătoare”, a declarat luni tânăra de 32 de ani pentru «Entertainment Tonight» despre faptul că a devenit miliardară datorită succesului brandului său Rare Beauty. „Personal, cred că este de prost gust să vorbești despre bani. Dar eu chiar le acord toate meritele oamenilor care cumpără produsele”, a spus Gomez, scrie NY Post.

Gomez a adăugat: „Ei sunt cei care au făcut ca acest vis al meu să devină realitate. Așa că sunt foarte, foarte onorată și fericită.”

Actrița a atins statutul de miliardară luna trecută, când a fost inclusă pentru prima dată în Bloomberg Billionaires Index. Bloomberg a raportat că averea sa netă actuală este de 1,3 miliarde de dolari și a citat diferitele sale afaceri ca „actriță, cântăreață și antreprenoare” pentru a o ajuta să atingă acest prag.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
ISRAELUL EVACUEAZĂ OAMENII
TO BE OR NOT TO BE
JOHNSON, DESPRE BOALA REGINEI
CINE CONDUCE BNR
120 DE NOI ACUZAȚII

Gomez a înființat Rare Beauty în urmă cu patru ani, iar brandul reprezintă acum „cea mai mare parte a averii lui Gomez”, potrivit publicației.

Pe lângă afacerea cu produse de înfrumusețare a cântăreței, Bloomberg creditează abilitățile lui Gomez de a se ramifica în diferite direcții, cum ar fi producția de televiziune – inclusiv reboot-ul „Wizards of Waverly Place” din octombrie – care îi va continua cariera profitabilă.

Citește și