• Selena Gomez a dezvăluit că, din cauza numeroaselor probleme medicale, ea nu este capabilă să rămână însărcinată.
  • Cântăreața a fost deschisă în trecut despre diagnosticul ei cu lupus, o boală autoimună incurabilă.
  • De asemenea, ea a vorbit despre trăirea cu tulburare bipolară, menționând că medicamentele pentru această afecțiune ar putea împiedica o sarcină sigură.

Selena Gomez a dezvăluit că nu este capabilă să rămână însărcinată și să aibă proprii copii, scrie BBC.

Cântăreața și actrița în vârstă de 32 de ani a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru coperta Vanity Fair, spunând că aflarea faptului că nu poate avea o sarcină sigură este ceva ce a trebuit să „jelească”.

„Nu am spus niciodată acest lucru, dar, din păcate, nu pot rămâne însărcinată”, a declarat ea publicației.

Recomandări

CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE
MELANIA SE APĂRĂ
GAGA NU SE FEREȘTE
BODY ISSUES TIKTOK
HEZBOLLAH E DETONAT

„Am o mulțime de probleme medicale care ar pune viața mea și a copilului în pericol. Asta a fost ceva ce a trebuit să înțeleg pentru o vreme”.

Gomez a fost anterior deschisă cu privire la diagnosticul ei cu lupus, o boală autoimună incurabilă în care sistemul imunitar al organismului devine hiperactiv și atacă țesutul normal. Simptomele pot fi gestionate cu ajutorul medicamentelor. În 2017, ea a dezvăluit că a suferit un transplant de rinichi legat de lupus.

Cântăreața a fost, de asemenea, deschisă cu privire la trăirea cu tulburare bipolară, ceva acoperit în documentarul ei, My Mind and Me. În 2022, Gomez a declarat pentru Rolling Stone că este posibil să nu poată avea o sarcină sigură, din cauza medicamentelor pe care le ia pentru tratarea bipolarității.

În interviul pentru Vanity Fair, Gomez a declarat că speră să aibă copii și a spus că ia în considerare surogatul sau adopția. (Mama lui Gomez, Mandy Teefey, este adoptată – un lucru pentru care Gomez a spus că familia ei este recunoscătoare).

„Nu este neapărat așa cum mi-am imaginat. Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea, a spus ea.

„Sunt într-un loc mult mai bun cu asta. Mi se pare o binecuvântare că există oameni minunați dispuși să facă surogat sau adopție, care sunt ambele posibilități uriașe pentru mine. M-a făcut să fiu foarte recunoscătoare pentru celelalte căi de ieșire pentru oamenii care mor de nerăbdare să fie mame. Eu sunt una dintre acele persoane”.

Ea a adăugat: „Sunt încântată de cum va arăta această călătorie, dar va arăta puțin diferit. La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Va fi al meu. Va fi copilul meu.”

Gomez are în prezent o relație cu producătorul muzical Benny Blanco.

Citește și