• SZA, vedeta americană R&B, a avut o misiune dificilă de îndeplinit fiind cap de afiș al serii de duminică la Glastonbury. 
  • SZA a comis „păcatul festivalului” de a nu se adresa mulțimii, singura ei interacțiune fiind să întrebe dacă vreunul dintre fanii ei din „prima zi” era prezent.
  • Problema cu SZA a fost că a fost un spectacol sublim în locul greșit, o problemă care a afectat în mod repetat Glastonbury din acest an.

După seturile elegante și eficiente ale lui Dua Lipa și Coldplay, capul de afiș al serii de duminică de la Glastonbury a avut o misiune dificilă de îndeplinit, scrie BBC.

După ce s-a zvonit că Madonna, regina muzicii pop, nu va mai apărea, locul i-a revenit în cele din urmă vedetei americane R&B SZA. Una dintre cele mai difuzate artiste din lume, SZA este o interpretă vibrantă, încrezătoare, dar pasiunea fanilor nu a reușit să aprindă nicio magie pe Pyramid Stage.

Vedeta a atras cel mai mic public văzut vreodată pentru un cap de afiș la Glastonbury, în mai mult de 20 de ani.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
CONDAMNAREA LUI TRUMP SE AMÂNĂ
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
CÂT DE SAFE E MAREA NEAGRĂ?
134K ELEVI DAU BACUL LA MATEMATICĂ
APPLE ADUCE A.I. PE VISION PRO

Artista în vârstă de 33 de ani a comis, de asemenea, păcatul festivalului de a nu se adresa mulțimii. Singura ei interacțiune în prima parte a spectacolului a fost să întrebe dacă vreunul dintre fanii ei din „prima zi“ era prezent.

În momentul în care a ajuns la cel mai mare hit al ei – Kill Bill (1,9 miliarde de stream-uri Spotify) – oamenii deja se îndepărtaseră pentru a urmări seturi de la The National, James Blake și London Grammar în altă parte.

Cu o coregrafie sinuoasă și o prezență scenică convingătoare, setul SZA a fost un spectacol sublim în locul greșit – o problemă care a afectat în mod repetat Glastonbury din acest an.

Trupe îndrăgite precum Sugababes, Fred Again și Avril Lavigne au fost rezervate în zone prea mici pentru a face față fanilor lor; în timp ce Pyramid Stage s-a străduit să atragă un număr suficient de persoane pentru seturile convingătoare și musculoase ale lui PJ Harvey și Janelle Monae.

În altă parte, duminică, Shania Twain a cântat pe râvnita scenă Legends, prezentând imnuri mari și impunătoare precum That Don’t Impress Me Much și Man! I Feel Like A Woman! în timp ce transmitea o neîncredere cu ochii mari față de mărimea publicului ei.

Festivalul va reveni în 2025, a confirmat Emily Eavis, înainte de a lua un an de repaus în 2026.

Citește și