• Netflix a anunțat oficial vineri că următorul sezonul al popularului său serial va avea premiera în data de 26 decembrie.
  • Compania de streaming a dezvăluit în premieră că „Squid Game” va avea și un al treilea sezon.
  • Acesta urmează să fie lansat anul viitor.

Al doilea sezon al „Squid Game” (Jocul calamarului), cel mai popular serial din istoria Netflix, are acum o dată oficială de lansare.

Netflix a anunțat oficial vineri că următorul sezonul al popularului său serial va avea premiera în data de 26 decembrie. Mai mult, compania de streaming a dezvăluit în premieră că Squid Game va avea și un al treilea sezon, ce urmează să fie lansat anul viitor.

„Începe adevăratul joc”, notează regizorul Hwang Dong-hyuk într-o scrisoare publicată de Netflix.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
TRUMP: O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
LA CE-I SERVEȘTE ȘCOALA?
S.O.S SECRET SERVICE

„Au trecut aproape trei ani de când sezonul 1 al serialului a dezvăluit o reacție incredibilă pe tot globul și de când s-au întâmplat multe lucruri extraordinare. Sunt deosebit de bucuros să vă scriu aceste rânduri, prin care anunț data lansării sezonului 2 și vă aduc vești despre ultimul sezon, cel de-al 3-lea”, mai scrie regizorul Squid Game.

„Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi din nou o experiență captivantă. Sper să vă bucurați de ce urmează”, a mai transmis cineastul sud-coreean, care a devenit grație Squid Game primul regizor din Asia premiat cu un Premiu Emmy pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic.

Citește și