• Noul sezon al „Bridgerton” se situează acum pe locul 10 în topul celor mai populare seriale de limbă engleză din toate timpurile ale Netflix.
  • Al doilea sezon al „Bridgerton” se clasează pe locul 9 în top.
  • Anterior „Bridgerton” împărțea recordul de două sezoane în top 10 cu Stranger Things.

Sezonul 3 al serialului „Bridgerton” a intrat oficial în clasamentul celor mai 10 populare producții din istoria Netflix, marcând o premieră pentru orice serie produsă vreodată de compania americană de streaming, relatează revista Variety.

Cu un număr cumulat de 91,9 milioane de vizionări unice de la premiera din 16 mai, noul sezon al Bridgerton se situează acum pe locul 10 în topul celor mai populare seriale de limbă engleză din toate timpurile ale Netflix, luând locul pe această poziție miniseriei-fenomen Baby Reindeer, care s-a bucurat la rândul ei de o popularitate uriașă anul acesta.

„Bridgerton” a devenit astfel singurul serial din istoria Netflix care a reușit să prindă clasamentul top 10 al celor mai populare producții în limba engleză cu 3 dintre sezoanele sale. Anterior, „Bridgerton” împărțea recordul de două sezoane în top 10 cu Stranger Things, prezent în clasament cu sezoanele 3 și 4, cele mai recente ale sale.

Recomandări

PUTINSE LAUDĂ CU RACHETELE BALISTICE
CUM VĂD MAGHIARII ROMÂNIA ȘI ROMÂNII?
BIDEN: „NIMENI NU E MAI BUN CA MINE”
UNDE MERGI AZI? TOSCANA, DIN ROMÂNIA
YOUTUBE ELIMINĂ DEEPFAKE LA CERERE
FRANȚA ÎL ELIMINĂ PE RONALDO LA 11M

Al doilea sezon al „Bridgerton” se clasează pe locul 9 în topul celor mai urmărite seriale în limba engleză produse vreodată de Netflix, cu 93,8 milioane de vizualizări în primele 91 de zile, după Stranger Things Sezonul 3, seria limitată Fool Me Once şi The Night Agent Sezonul 1.

Citește și