• Victoria’s Secret show revine după o pauză de cinci ani.
  • Show-ul a fost oprit timp de 5 ani din cauza acuzațiile de misoginie și hărțuire sexuală.
  • 98% dintre comentariile postării care oficializează evenimentul au fost pozitive.

Victoria’s Secret revine în forță cu celebrul său show anual, după o pauză de cinci ani. După ce a fost anulată în 2019 din cauza acuzațiilor de misoginie și hărțuire sexuală, precum și a presiunilor publice pentru o mai mare diversitate și incluziune, faimoasa prezentare de modă a brandului de lenjerie intimă se pregătește să revină în 2024.

Ce este nou la Victoria’s Secret?

Anul acesta ne concentrăm pe diversitate și incluziune. Noua ediție a show-ului va pune accent pe reprezentarea tuturor femeilor, indiferent de formă, culoare sau origine. Avem parte de un nou format, și anume spectacolul va fi o celebrare a evoluției brandului, reflectând valorile moderne ale Victoria’s Secret, precum diversitatea, echitatea și incluziunea – și – disponibilitatea produselor, adică ce-ai văzut pe podium poate fi al tău, asta după eveniment.

Motivele pauzei le-ai enumerat tu la început, dar hai să vedem ce a însemnat în cifre această perioadă. VS and Co. a înregistrat o pierdere netă de 4 milioane de dolari în cel mai recent trimestru. Și vorbim de o scădere de 3,4% de la an la an. Motiv pentru care anunțul noului show a avut un impact favorabil. 98% dintre comentariile postării care oficializează evenimentul au fost pozitive. Janie Schaffer, directoarea de design și creație, spune că vom avea parte și de o colecție sport.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și