• Cântărețul a declarat că se vindecă, dar „este un proces extrem de lent”.
  • Numeroase vedete au răspuns la postarea de urări de bine legendarei cântărețe.
  • Elton John a spus: „De-a lungul verii, m-am confruntat cu o infecție oculară severă care, din păcate, m-a lăsat doar cu o vedere limitată la un ochi”.

Sir Elton John a dezvăluit că a rămas cu „vedere limitată” la un ochi după ce a dezvoltat o „infecție oculară severă” în timpul verii, scrie Sky News.

Cântărețul în vârstă de 77 de ani a declarat că se vindecă, dar „este un proces extrem de lent” și va dura ceva timp până când va reveni vederea la ochiul afectat.

Elton John a spus într-o postare pentru cei 4,9 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram: „De-a lungul verii, m-am confruntat cu o infecție oculară severă care, din păcate, m-a lăsat doar cu o vedere limitată la un ochi. Mă vindec, dar este un proces extrem de lent și va dura ceva timp până când vederea va reveni la ochiul afectat. Sunt foarte recunoscătoare pentru echipa excelentă de medici și asistente medicale și pentru familia mea, care au avut mare grijă de mine în ultimele câteva săptămâni. Mi-am petrecut în liniște vara recuperându-mă acasă și mă simt pozitiv cu privire la progresele pe care le-am făcut până acum în vindecare și recuperare”.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Numeroase vedete au răspuns la postarea de urări de bine legendarei cântărețe, inclusiv designerul de modă Donatella Versace, prezentatorul radio Bob Harris și actorul Layton Williams.

Versace a spus: „Nu te grăbi și recuperează-te, Elton. Vom fi aici, așteptându-ți întoarcerea când vei fi sănătos și pregătit.”

Citește și