• Un membru al publicului a declarat că este în stare de șoc” și că speră ca Sir Ian să fie bine deoarece trebuie să fi fost o cădere destul de puternică de la înălțime”.
  • Membrii publicului au fost evacuați și li s-a spus că restul spectacolului a fost anulat.
  • Într-o actualizare cu puțin timp înainte de miezul nopții, Teatrul Noel Coward a declarat că se așteaptă ca Sir Ian să se recupereze complet.

Sir Ian McKellen a fost transportat la spital după ce a căzut de pe scena unui teatru din centrul Londrei. Actorul, în vârstă de 85 de ani, se afla într-o scenă de luptă din timpul spectacolului Player Kings” de la Teatrul Noel Coward, când și-a pierdut echilibrul și a căzut, a declarat un martor pentru Sky News.

El se învârtea în jurul unei scene de luptă în care erau implicați Prințul de Wales și Henry Percy când a căzut. Gravitatea rănilor sale este neclară.

Un membru al publicului a declarat că este în stare de șoc” și că speră ca Sir Ian să fie bine deoarece trebuie să fi fost o cădere destul de puternică de la înălțime”.

Recomandări

ROMÂNIA SE CALIFICĂ ÎN OPTIMI
RUTTE ESTE NOUL SECRETAR GENERAL NATO
CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII PĂRINTE ÎN ERA DIGITALĂ?
U.B.B. ÎN TOP UNIVERSITĂȚI
CE VEZI AZI? COLECȚII COUTURE LA PARIS
ROMÂNIA SE DUELEAZĂ CU SLOVACIA

Ei au adăugat: Eram în partea din spate a teatrului, în tribune. Era o scenă de luptă, iar Sir Ian a coborât pe treapta care era pe scenă, și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe scenă și a căzut în public. Avea încă microfonul deschis și a putut fi auzit strigând după ajutor, în timp ce niște oameni de scenă au ieșit și au început să le spună tuturor să plece în timp ce aduceau o targă.”

Martorul a adăugat: Am fost evacuați în stradă și, după 10-15 minute, ni s-a spus că spectacolul nu poate fi reluat și că o ambulanță era pe drum pentru Sir Ian.”

Membrii publicului au fost evacuați și li s-a spus că restul spectacolului a fost anulat. Într-o actualizare cu puțin timp înainte de miezul nopții, Teatrul Noel Coward a declarat că se așteaptă ca Sir Ian să se recupereze complet.

În urma unei scanări, echipa strălucită a NHS ne-a asigurat că se va recupera rapid și complet, iar Ian este bine dispus”, au spus ei.

Citește și