• Artistul în vârstă de 79 de ani a cântat vineri la Quarterback Immobilien Arena din Leipzig.
  • Steagul ucrainean a fost proiectat pe ecran în spatele lui Sir Rod.
  • În octombrie 2022, Sir Rod a dezvăluit, de asemenea, că a închiriat și mobilat o casă pentru o familie de șapte refugiați ucraineni.

Sir Rod Stewart a părut să fie huiduit în timp ce la un concert din Germania au fost prezentate fotografii cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Artistul în vârstă de 79 de ani, care s-a pronunțat împotriva invaziei Rusiei în Ucraina, a cântat vineri la Quarterback Immobilien Arena din Leipzig.

Înainte de a interpreta hitul său din 1991, Rhythm Of My Heart – pe care îl numește cântec de război și pe care l-a dedicat Kievului în spectacolele recente – steagul ucrainean a fost proiectat pe ecran în spatele lui Sir Rod.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Apoi au fost proiectate imagini cu Zelenski, ceea ce a provocat huiduieli, strigăte și fluierături puternice din partea mulțimii. Videoclipurile din rețelele de socializare arată cum mulțimea pare să huiduie în timp ce Sir Rod îl salută pe președintele ucrainean.

Cântărețul a condamnat în mod regulat Rusia începând cu anul 2022, iar recent l-a numit pe Vladimir Putin un nemernic” în timpul unui interviu pentru Sky News.

În octombrie 2022, Sir Rod a dezvăluit, de asemenea, că a închiriat și mobilat o casă pentru o familie de șapte refugiați ucraineni.

Cuvintele nu ar putea descrie ceea ce vedeam”, a declarat el la vremea respectivă pentru Daily Mirror. Bombardarea copiilor nevinovați, bombardarea spitalelor și a locurilor de joacă. La fel ca toată lumea, eram complet pe dinafară. Nu doresc asta nimănui. Acesta este răul, răul pur”.

Citește și