• Snoop Dogg va purta torța prin suburbia pariziană Saint-Denis, unde se va desfășura un concert susținut de artistul Slimane.
  • Torța olimpică a fost aprinsă în Grecia și a început o ștafetă prin Franța.
  • Ceremonia de deschidere va include defilarea sportivilor pe bărci pe Sena.

Snoop Dogg va purta torța olimpică în ultimele etape ale călătoriei sale, chiar înainte ca aceasta să se îndrepte spre Turnul Eiffel, scrie Sky News.

Rapperul american, al cărui nume real este Calvin Broadus Jr, se află la Paris în calitate de corespondent special pentru rețeaua NBC, partener al Sky.

Snoop, în vârstă de 52 de ani, a împărtășit o fotografie cu el însuși în fața primăriei Hotel de Ville cu legenda: „U Ready? Paris 2024 Jocurile Olimpice ya digggg.”

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

El va purta torța prin suburbia pariziană Saint-Denis, unde primarul local a declarat că va avea loc un concert susținut de Slimane, starul Eurovision 2024 francez, în fața Catedralei Basilica. El a mai spus că acesta va fi „ultimul pas înainte de Turnul Eiffel”.

Torța a fost aprinsă în Grecia, în aprilie, pe locul vechii Olimpiade, locul de naștere al jocurilor, înainte de a fi purtată prin Franța într-o ștafetă de alergători.

În cadrul celei de-a 68-a etape a ștafetei torței, aceasta va traversa Satul Olimpic și va trece pe lângă Centrul Acvatic și Stade de France, înainte de a fi dusă pe malul Senei. Sportivii vor defila pe bărci pe râul central din Paris pentru ceremonia de deschidere de vineri seara.

În timp ce săptămâna aceasta este rândul lui Snoop, alți rapperi au purtat torța olimpică în timpul jocurilor anterioare.

Americanul Sean „Diddy” Combs a făcut acest lucru pentru Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, în timp ce muzicianul britanic Dizzee Rascal și starul Black Eyed Peas Will.i.am au fost implicați în pregătirea pentru Londra 2012.

Snoop a fost deja în mijlocul evenimentelor care au precedat ziua de vineri, muzicianul născut în Los Angeles înregistrând un timp de 34,44 secunde pe 200 de metri la o cursă specială demonstrativă la testele SUA din Oregon, luna trecută.

Citește și