• SofistiCAT 2024 are loc la Sala Palatului între orele 10:00 și 17:00.
  • Iubitorii de animale vor putea admira peste 200 de pisici la SofistiCAT.
  • La SofistiCAT există un spațiu unde doritorii pot adopta pisici.

Ce faci azi? Îți dau o idee care îți va surâde dacă iubești animalele. Poți să admiri azi peste 200 de pisici. Unde? La SofistiCAT 2024, care are loc la Sala Palatului. Acolo poți admira pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair și Longhair.

Îl găsești acolo și câştigătorul cupei europene feline 2024, un motan alb din rasa Norvegian de Pădure, numit Nordri.

Care sunt cele mai importante criterii pe care le iei în considerare atunci când alegi care dintre pisicile tale vor participa la un eveniment precum SofistiCAT 2024, și cum te asiguri că ele sunt pregătite să se față cu brio probelor?

„Depinde de preferințele fiecăruia. Oamenii pot întâlni mai multe rase de pisici. Fiecare rasă de pisică se potrivește unei anumite persoane. De aceea, sunt invitați copii, părinți, bunici, familii, să vadă, să intre în contact cu ei și să vadă ce anume li se potrivește. Acest eveniment are loc în România de două ori pe an. În premieră anul acesta vom avea un winner show, în luna septembrie, unde va fi un număr mult mai mare de pisici decât acum”, a explicat Gina Alban, crescătoare de pisici, pentru Aleph News.

Recomandări

BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
ISRAELUL REDUCE ACȚIUNILE MILITARE DIN GAZA
CONTINUĂ NEGOCIERILE PENTRU PREZIDENȚIALE
ORBAN, VIZITĂ ISTORICĂ ÎN UCRAINA
SE RĂCOREȘTE VREMEA
HAOS PE OTOPENI

Citește și