• Sophie Turner se simte pentru prima dată fericită, de la divorțul de Joe Jonas.
  • Sophie Turner și Joe Jonas au fost căsătoriți timp de patru ani și au împreună doi copii.
  • Actrița a spus că situația ei s-a îmbunătățit suficient încât să nu mai ia medicamente pentru depresie.

Sophie Turner este acum este din nou fericită după mult timp, dar a trecut prin lupte grele pentru a ajunge aici. Într-un interviu acordat British Vogue, actrița „Game of Thrones” a vorbit despre despărțirea ei de anul trecut de cântărețul Joe Jonas, după patru ani de căsnicie, scrie CNN.

Turner a fost subiectul unor titluri negative după despărțirea lor, care au pictat-o ​​ca pe o petrecăreață, iar pe Jonas un părinte mai responsabil.

„Adică, acelea au fost cele mai proaste zile din viața mea”, a spus ea pentru British Vogue. „Îmi amintesc că eram pe platoul de filmare, am fost contractat să fiu pe platou pentru încă două săptămâni, așa că nu am putut pleca. Copiii mei erau în State și nu am putut ajunge la ei pentru că a trebuit să o termin „Joan”. Și toate aceste articole au început să apară.”

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

„M-a durut pentru că mă torturez complet pentru fiecare mișcare pe care o fac ca mamă – vinovăția mamei este atât de reală!” ea a adăugat. „Am continuat să-mi spun: „Nimic din toate acestea nu este adevărat. Ești o mamă bună și nu ai fost niciodată superficială”.

În ciuda faptului că ea și Jonas au prezentat un front unit în anunțarea despărțirii lor, acoperirea nemăgulitoare a continuat când fotografiile de la petrecerea de încheiere din seria ei „Joan” au fost publice.

„Vreau să spun, este de neînțeles numărul de oameni care doar vor inventa mizerie și le vor pune pe baza unei imagini. O imagine poate spune o mie de cuvinte, dar nu este povestea mea”, a spus Turner. „Am simțit că mă uitam la un film din viața mea pe care nu l-am scris, nu l-am produs sau în care nu am jucat. A fost șocant. Sunt încă în stare de șoc.”

Distribuția și echipa „Joan” au devenit „oamenii mei de susținere emoțională, familia mea”, a spus Turner, adăugând că viața ei s-a simțit mai bine de atunci, deoarece s-a mutat în Marea Britanie natală din SUA împreună cu copiii ei.

Turner a spus că situația ei s-a îmbunătățit suficient încât să nu mai ia medicamente pentru depresie.

„Există ceva despre o comunitate și un sistem de sprijin despre care nu mi-am dat seama că este atât de important până acum. Și cred că motivul pentru care am luat medicamente atât de mult este pentru că nu am avut acești oameni cu mine”, a spus ea publicației. „Acum că m-am întors acasă, sunt de fapt cel mai fericit în care am fost de mult timp. O iau de la capăt, redescopăr ceea ce îmi place să fac, cu cine îmi place să fiu”.

Citește și