• Bruce și-a croit o lungă carieră de blockbuster la Hollywood și este cunoscut mai ales pentru rolul lui John McClane în franciza Die Hard.
  • Un utilizator a scris: O amintire minunată! Vă doresc multe alte momente fericite împreună!.
  • Cei dragi lui – inclusiv Emma, fosta sa soție Demi Moore și copiii lor, Rumer, Scout și Tallulah – au împărtășit vestea în luna martie, postând o declarație comună pe diferitele lor pagini de Instagram.

Soția lui Bruce Willis a dezvăluit un videoclip emoționant din vacanța în care s-a îndrăgostit de el. Emma Heming, care s-a căsătorit cu actorul în 2009, nu s-a putut abține după ce acesta a fost diagnosticat cu afazie la începutul acestui an.

Modelul a reflectat asupra escapadei pe rețelele de socializare, arătându-l pe Brce Willis într-un costum de schi roșu foarte elegant, înainte de a se plimba cu sania pe zăpadă și de a se bucura de o plimbare cu bicicleta printr-o țară, iarna.

A fost în acea iarnă, în urmă cu 15 ani, m-am îndrăgostit până peste cap de el #loveofmylife, a scris Emma – care împarte cu vedeta copiii Mabel și Evelyn. Fanii au trăit pentru această întoarcere rară și au împărtășit în secțiunea de comentarii laude și mulțumiri.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Unul a scris: O amintire minunată! Vă doresc multe alte momente fericite împreună!. Este atât de frumos, mulțumesc că ai împărtășit, a scris un altul. Sper că se simte bine. Un utilizator Instagram a adăugat: Mulțumim că ai împărtășit videoclipurile cu noi Emma. Sărbători fericite pentru familia ta frumoasă.

Bruce și-a croit o lungă carieră de blockbuster la Hollywood și este cunoscut mai ales pentru rolul lui John McClane în franciza Die Hard, precum și pentru aparițiile din Pulp Fiction și The Sixth Sense.

La începutul acestui an, a fost anunțat că se va retrage din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare cauzată de leziuni într-o anumită zonă a creierului care controlează exprimarea și înțelegerea limbajului.

Cei dragi lui – inclusiv Emma, fosta sa soție Demi Moore și copiii lor, Rumer, Scout și Tallulah – au împărtășit vestea în luna martie, postând o declarație comună pe diferitele lor pagini de Instagram.