• Cuplul – care rareori își face apariții publice împreună – este de notorietate în ceea ce privește confidențialitatea relației lor.
  • În 2016, ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în Byron Bay, Australia.
  • Într-un nou interviu acordat The Times, Robbie și Ackerley le-au oferit fanilor o mică perspectivă asupra căsniciei lor.

Margot Robbie și soțul ei, Tom Ackerley, s-au destăinuit despre viața de cuplu – și despre singurul lucru pentru care se ceartă. Robbie, 33 de ani, și Acklery, 34 de ani, s-au cunoscut în 2013, în timp ce filmau Suite Francaise, o dramă romantică din al Doilea Război Mondial, în Belgia, scrie The Independent.

Cuplul – care rareori își face apariții publice împreună – este de notorietate în ceea ce privește confidențialitatea relației lor. În 2016, ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în Byron Bay, Australia.

Într-un nou interviu acordat The Times, Robbie și Ackerley le-au oferit fanilor o mică perspectivă asupra căsniciei lor.

Recomandări

MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE
IRINA BEGU PIERDE CU 6-0
JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
ABULGAZIN RESPINGE ACUZAȚIILE
POLIȚIA DE MORAVURI UȘOARE

Întrebat dacă se ceartă vreodată acasă, Ackerley a spus că subiectul pentru care el și Robbie se contrazic sunt biscuiții de ciocolată – în special dacă Tim Tams sau Penguins sunt mai buni”. Asemănător mărcii engleze de biscuiți Penguin, Tim Tams este un deliciu australian format din doi biscuiți cu malț separați de o umplutură tare de cremă de ciocolată și acoperiți cu un strat subțire de ciocolată.

El a adăugat că și-ar fi dorit să existe mai multă rivalitate sportivă” între Australia și Regatul Unit, menționând că el se simte ca un australian de onoare” și Margot se simte ca o britanică de onoare”.

Cuplul, care nu are copii, a dezvăluit, de asemenea, că atunci când nu sunt departe unul de celălalt la muncă, petrec 24 de ore pe zi” împreună. De asemenea, a spus el, nu separă afacerile de plăcere. Este fără cusur”, a spus Ackerley. Nu avem un buton de pornire, unul de oprire. Totul a devenit un singur lucru.”

Cei doi au acordat acest rar interviu comun pentru a promova noua lor afacere cu gin, numită Papa Salt, care a fost lansată la Londra, la magazinul Harvey Nichols, săptămâna trecută. În Papa Salt este implicat și producătorul britanic de film Josey McNamara. Charlie Maas și Regan Riskas sunt, de asemenea, investitori în companie.

Citește și