• Taylor Swift a susținut sâmbătă cel de-al doilea concert pe stadionul scoțian Murrayfield.
  • Swift a interpretat la pian piesa „All of the Girls You Loved Before”, extrasă din Lover.
  • După cum i-a obișnuit pe fani, Swift a cântat 2 piese surpriză: Crazier și The Bolter.

Taylor Swift își continuă turneul european. Artista a susținut sâmbătă cel de-al doilea concert din cadrul Eras Tour în Edinburgh, pe stadionul scoțian Murrayfield, unde a interpretat pentru prima dată două piese surpriză.

În timpul secțiunii surpriză, Swift s-a îndreptat spre pian și a interpretat piesa „All of the Girls You Loved Before”, extrasă din Lover. După refren, ea a spus: „Primești puncte în plus dacă știi cântecul următor, pentru că este foarte, foarte vechi”. Singleul de care vorbea este „Crazier”, care apare pe coloana sonoră a filmului Hannah Montana din 2009: The Movie. Această tranziție a stârnit strigăte de fericire din partea mulțimii.

Vineri, un cuplu s-a logodit în timpul concertului ei, pe stadionul Murrayfield. Swift stătea în lumina soarelui si cânta „Folklore” și „Evermore” când a observat cererea în căsătorie. Swift a spus , citez- Sunt destul de sigură că tocmai am văzut pe cineva logodindu-se aici”, Taylor, într-un moment emoționant, le-a mulțumit fanilor că au ales concertul ei pentru acest moment important din viața lor.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Swift a început turneul său în Marea Britanie vineri cu un spectacol de 13 schimbări de costume. 13 este numărul ei norocos. Unul dintre ele – un body în nuanțe de albastru și auriu, care i-a pus în evidență corpul. La un moment dat, Swift s-a schimbat într-un tricou alb pe care scria „This Is Not Taylor’s Version” în timp ce cânta 22 – un posibil indiciu la o nouă înregistrare a unui album anterior.

Garderoba pentru Eras Tour este una dintre cele mai scumpe din istoria pop, costa peste 250.000 de lire sterline.

Citește și