• Ultimul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department”, continuă să domine clasamentul Billboard, ocupând primul loc pentru a 7-a săptămână consecutivă de la lansare.
  • Acest album a obținut 148.000 de unități echivalente de album în SUA în săptămâna încheiată pe 6 iunie, conform Luminate, cu o scădere de 16% față de săptămâna anterioară.
  • „The Tortured Poets Department” devine primul album care își petrece primele șapte săptămâni pe locul 1 de la lansare, egaland realizarea lui Morgan Wallen cu albumul „One Thing at a Time” în urmă cu un an.

Taylor Swift continuă să domine topurile muzicale. Ultimul album al artistei, „The Tortured Poets Department” rămâne pe primul loc în clasamentul Billboard, pentru a 7-a săptămână consecutivă de la lansare, scrie Billboard.

Setul a obținut 148.000 de unități echivalente de album în SUA în săptămâna încheiată pe 6 iunie (în scădere cu 16%), potrivit Luminate.

„The Tortured Poets Department” este primul album care își petrece primele șapte săptămâni pe locul 1 de când „One Thing at a Time” al lui Morgan Wallen a fost lider în primele 12 săptămâni în urmă cu un an (clasamentul din 18 martie-3 iunie 2023, datat 2023).

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Dintre colecția de 14 nr. 1 a lui Swift, ultimul album depășește „Folklore” pentru cele mai multe săptămâni pe locul 1 de la debut, după ce „Folklore” a petrecut primele șase săptămâni în fruntea listei (înainte de a aluneca pe locul 5 în al șaptelea cadru).

Dintre cele mai multe nr. 1 ale lui Swift în Billboard 200, „The Tortured Poets Department” egalează „Red” pentru a patra cea mai mare parte a săptămânilor în top. Înaintea lor se află „1989″ și „Fearless” (fiecare cu 11) și „Folklore” (opt).

Citește și