• Taylor Swift va lansa o ediție CD/vinil a albumului „The Tortured Poets Department: The Anthology” și o carte dedicată turneului Eras, disponibile exclusiv la Target pe Black Friday.
  • Ediția extinsă a albumului va include patru melodii acustice suplimentare, având un total de 35 de piese. Vinylul va costa 59,99 dolari, iar CD-ul 17,99 dolari.
  • „Taylor Swift | The Eras Tour Book” va conține 256 de pagini și peste 500 de imagini din spectacol, repetiții și culise, la un preț de 39,99 dolari.

Se apropie Swift-mas: Taylor Swift va lansa câteva produse importante pentru sezonul sărbătorilor — o ediție CD/vinil a „The Tortured Poets Department: The Anthology” și o carte dedicată turneului Eras. Acestea vor fi disponibile exclusiv la Target pe Black Friday, a anunțat artista marți, potrivit Variety.

Versiunea extinsă a albumului său recent va fi lansată în formate fizice, incluzând patru melodii acustice suplimentare, adăugându-se astfel la cele 31 de piese disponibile anterior doar în format digital, pentru un total de 35 de melodii. Ediția pe vinil conține patru LP-uri translucide, cu un poster de 12×12 inch. Setul cu patru LP-uri va avea un preț de 59,99 dolari, iar ediția CD va costa 17,99 dolari.

Între timp, „Taylor Swift | The Eras Tour Book” este o carte de 256 de pagini, promițând să includă peste 500 de imagini, incluzând fotografii din fiecare segment al spectacolului de peste trei ore, repetiții și imagini din culise cu instrumente, costume, decoruri și schițe ale designerilor, plus reflecții și note personale ale lui Swift. Prețul acestei cărți va fi de 39,99 dolari.

Recomandări

ULTIMATUM DE LA BIDEN?
LA DANS, NU LA ÎNTREBĂRI
COMISIA AMÂNĂ PLATA
RĂZBUNAREA E APROAPE
CE FACE ISRAEL?
DE CE SĂ-ȚI VACCINEZI COPILUL?

Citește și