• Taylor Swift a avut un moment memorabil la spectacolele sale din Londra, aducându-l pe iubitul ei, jucătorul de fotbal american Travis Kelce, pe scenă.
  • Fanii, cunoscuți sub numele de „Swifties”, au arătat un entuziasm uriaș pentru spectacole, dar au avut parte de săptămâni dificile.
  • Turneul Eras al lui Taylor Swift este cel mai bine vândut din toate timpurile, având vânzări de bilete de peste 1 miliard de dolari în 2023.

Primele spectacole londoneze ale lui Taylor Swift au fost printre cele mai memorabile ale turneului, vedeta aducându-l pe iubitul ei, jucătorul de fotbal american Travis Kelce, pentru o apariție surpriză pe scenă în timpul unuia dintre acestea, conform SkyNews.

Ca întotdeauna, există un entuziasm uriaș în rândul fanilor Swifties suficient de norocoși pentru a obține bilete de data aceasta. Fanii vor sta la coadă devreme pentru a-și asigura un loc în primul rând și, fără îndoială, vor face schimb de brățări ale prieteniei și vor lega prietenii.

Dar au fost câteva săptămâni dificile. În iulie, trei fete au murit în urma unei înjunghieri la un curs de dans inspirat de muzica ei în Southport, Merseyside. În urma atacului, Swift a declarat într-o postare pe Instagram că a fost „complet în stare de șoc” și „nu știu cum să transmit condoleanțele mele acestor familii”.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Câteva zile mai târziu, toate cele trei spectacole ale lui Swift din Viena, care urmau să aibă loc joi, vineri și sâmbătă săptămâna trecută, au fost anulate din cauza unui presupus complot terorist.

Fanii superstarului s-au adunat pentru a-i sprijini pe cei care aveau bilete pentru spectacolele sold-out din Austria – mulți dintre ei oferindu-și propriile bilete.

Oficialii Wembley au emis un memento cu privire la securitate înainte de concerte, dar un purtător de cuvânt al stadionului a declarat pentru Sky News că acestea sunt aceleași măsuri care au fost în vigoare pentru spectacolele anterioare din iunie.

Un purtător de cuvânt al Met Police a declarat că „nimic nu indică faptul că aspectele investigate de autoritățile austriece vor avea un impact asupra evenimentelor viitoare de aici, din Londra”.

După ultimul spectacol susținut de Taylor Swift pe Wembley, marți, 20 august, turneul Eras ia apoi o pauză. Ultimele spectacole au loc în Canada, reluându-se la Toronto în noiembrie și terminându-se la Vancouver în luna următoare.

Turneul Eras este cel mai bine vândut din toate timpurile, cu peste 1 miliard de dolari în vânzări de bilete în 2023, potrivit Pollstar Boxoffice, care colectează date privind industria muzicii live. Până la sfârșitul acestui an, se așteaptă ca această cifră să crească la mai mult de 2 miliarde de dolari.

Citește și