• Taylor Swift și Travis Kelce au câștigat patru premii colectiv la Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024, Swift primind trei premii pentru artistă feminină preferată, star muzical global și turneul „Eras”.
  • Travis Kelce a câștigat premiul pentru starul sportiv masculin preferat, în timp ce participa la Campionatul American Century 2024 din Nevada.
  • Cuplul și-a făcut publică relația în octombrie 2023 și de atunci au fost văzuți călătorind împreună și susținându-se reciproc la meciuri și spectacole.

Taylor Swift și Travis Kelce sunt câștigătorii Kids’ Choice Awards, scrie People.

Cuplul a adunat patru premii în mod colectiv, Swift luând acasă partea leului, la Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024 sâmbătă, 13 iulie, în ciuda faptului că nu a apărut la ceremonia din acest an.

Superstarul pop, în vârstă de 34 de ani, a câștigat trei premii – pentru artistul feminin preferat, starul muzical global preferat și biletul preferat al anului pentru turneul său „Eras” Tour. Între timp, Kelce, de asemenea în vârstă de 34 de ani, a câștigat un premiu – pentru starul sportiv masculin preferat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Marea victorie a celor doi la gala de decernare a premiilor vine în contextul în care Kelce a participat la Campionatul American Century 2024 din Nevada, iar Swift și-a prezentat spectacolul „Eras” peste ocean, la Milano, în aceeași zi.

Printre ceilalți câștigători ai Kids’ Choice Awards s-au numărat Simone Biles pentru vedeta sportivă feminină preferată, Margot Robbie și Timothée Chalamet pentru actorii de film preferați în Barbie și Wonka și Serena Williams, care a primit premiul Legend Gold Blimp pentru cariera sa vastă în sport, frumusețe și stil de viață.

Swift și Kelce au făcut publică idila lor în octombrie 2023, după ce cântăreața a fost văzută pentru prima dată la unul dintre meciurile jucătorului NFL Kansas City Chiefs din luna precedentă. De atunci, cuplul a fost văzut călătorind împreună în jurul lumii și apărând la meciurile și spectacolele celuilalt pentru a se susține reciproc.

Sâmbătă, 13 iulie, la Milano, spectacolul lui Swift din cadrul Eras Tour a fost întrerupt, deoarece Swift părea să fi înghițit un gândac în timpul segmentului de cântece secrete al concertului.

Într-un videoclip postat pe X (fostul Twitter), Swift tușește după ce a înghițit gândacul înainte de a spune mulțimii de pe scenă: „Știam că se va întâmpla pentru că sunt atât de mulți gândaci aici în seara asta”, în timpul mashup-ului surpriză „I Almost Do” și „The Moment I Knew”.

„Va fi bine, trebuie doar să tușesc puțin”, a adăugat ea, continuând spectacolul. Swift a mai înghițit gândaci la spectacolele Era Tours din Londra în iunie și din Chicago în 2023.

Între timp, în Nevada, sâmbătă, 13 iulie, Kelce a fost văzut cântând alături de hit-ul lui Swift „Cruel Summer” în timpul Campionatului American Century 2024.

Citește și