Taylor Swift și Travis Kelce câștigă la Kids’ Choice Awards. Câte premii au obținut Miss Americana și vedeta echipei de fotbal Chiefs

Taylor Swift și Travis Kelce sunt câștigătorii Kids’ Choice Awards, scrie People.

Cuplul a adunat patru premii în mod colectiv, Swift luând acasă partea leului, la Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024 sâmbătă, 13 iulie, în ciuda faptului că nu a apărut la ceremonia din acest an.

Superstarul pop, în vârstă de 34 de ani, a câștigat trei premii – pentru artistul feminin preferat, starul muzical global preferat și biletul preferat al anului pentru turneul său „Eras” Tour. Între timp, Kelce, de asemenea în vârstă de 34 de ani, a câștigat un premiu – pentru starul sportiv masculin preferat.

Marea victorie a celor doi la gala de decernare a premiilor vine în contextul în care Kelce a participat la Campionatul American Century 2024 din Nevada, iar Swift și-a prezentat spectacolul „Eras” peste ocean, la Milano, în aceeași zi.

Printre ceilalți câștigători ai Kids’ Choice Awards s-au numărat Simone Biles pentru vedeta sportivă feminină preferată, Margot Robbie și Timothée Chalamet pentru actorii de film preferați în Barbie și Wonka și Serena Williams, care a primit premiul Legend Gold Blimp pentru cariera sa vastă în sport, frumusețe și stil de viață.

Swift și Kelce au făcut publică idila lor în octombrie 2023, după ce cântăreața a fost văzută pentru prima dată la unul dintre meciurile jucătorului NFL Kansas City Chiefs din luna precedentă. De atunci, cuplul a fost văzut călătorind împreună în jurul lumii și apărând la meciurile și spectacolele celuilalt pentru a se susține reciproc.

Sâmbătă, 13 iulie, la Milano, spectacolul lui Swift din cadrul Eras Tour a fost întrerupt, deoarece Swift părea să fi înghițit un gândac în timpul segmentului de cântece secrete al concertului.

Într-un videoclip postat pe X (fostul Twitter), Swift tușește după ce a înghițit gândacul înainte de a spune mulțimii de pe scenă: „Știam că se va întâmpla pentru că sunt atât de mulți gândaci aici în seara asta”, în timpul mashup-ului surpriză „I Almost Do” și „The Moment I Knew”.

„Va fi bine, trebuie doar să tușesc puțin”, a adăugat ea, continuând spectacolul. Swift a mai înghițit gândaci la spectacolele Era Tours din Londra în iunie și din Chicago în 2023.

Între timp, în Nevada, sâmbătă, 13 iulie, Kelce a fost văzut cântând alături de hit-ul lui Swift „Cruel Summer” în timpul Campionatului American Century 2024.

Exit mobile version