• Tessa Thompson a dezvăluit că nu a mâncat niciodată un hamburger și a menționat, de asemenea, câteva dintre preferințele sale alimentare.
  • Vedeta din Thor: Love and Thunder a participat la petrecerea anuală Vanity Fair de după gala Oscarurilor, duminică seara.
  • „Mănânc și alte lucruri, doar că nu am mâncat niciodată un hamburger. Este singurul lucru extraordinar pe care îl mai pot spune despre mine.”

Tessa Thompson a dezvăluit că nu a mâncat niciodată în viața ei un hamburger și a menționat, de asemenea, câteva dintre preferințele sale alimentare mai neobișnuite.

Vedeta din Thor: Love and Thunder a participat la petrecerea anuală Vanity Fair de după gala Oscarurilor, duminică seara, dar nu a stat la coadă la hamburgerii In-N-Out alături de alte celebrități.

Ea i-a spus Ameliei Dimoldenberg, care a transmis live de la petrecere: „Nu am mâncat niciodată un hamburger în viața mea”. Dimoldenberg a fost șocată de această mărturisire și a întrebat dacă Thompson este vegetariană. Ea a precizat că nu este și a adăugat: „Mănânc și alte lucruri, doar că nu am mâncat niciodată un hamburger. Este singurul lucru extraordinar pe care îl mai pot spune despre mine.”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Actrița în vârstă de 39 de ani a adăugat: „Am mâncat recent un ou și nu mai mâncasem niciodată. Nu mi s-au părut așa grozave.”

Dimoldenberg, care este cunoscută pentru că este gazda emisiunii sale de pe YouTube Chicken Shop Date, a contrazis afirmația lui Thompson și a spus: „Ouăle sunt atât de mișto. Sunt atât de versatile, poți mânca omletă, poți mânca un ou fiert…”.

Fanii și-au exprima șocul față de alegerile alimentare ale lui Thompson pe rețelele de socializare, o persoană scriind: „Sunt îngrijorată pentru Tessa Thompson, nu a mai mâncat un ou sau un hamburger până acum. Cum?”

Cu toate acestea, Thompson a confirmat că nu toate preferințele sale alimentare sunt controversate și că „adoră cartofii”.