• Dior oferă publicului o privire mai atentă asupra ținutelor pe care le-a creat pentru artiști la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2024.
  • Maria Grazia Chiuri, director artistic de îmbrăcăminte pentru femei la Dior, a conceput ținutele.
  • Rochia din georgette de mătase albă cu paiete a lui Dion, împodobită cu franjuri acoperite cu mii de perle argintii, este expusă în secțiunea spațiului expozițional privat.

Dior oferă publicului o privire mai atentă asupra ținutelor pe care le-a creat pentru artiști la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice din 2024, inclusiv rochia strălucitoare purtată de Celine Dion pentru performanța sa triumfală de revenire pe Turnul Eiffel. Look-urile purtate de cântăreața canadiană, precum și de Lady Gaga, Aya Nakamura și Axelle Saint-Cirel, au fost expuse la spațiul expozițional Galeria Dior de pe Avenue Montaigne din Paris.

Maria Grazia Chiuri, director artistic de îmbrăcăminte pentru femei la Dior, a conceput ținutele, îmbrăcând-o și pe cântăreața franceză Juliette Armanet, dar și corul care a însoțit interpretarea de către Saint-Cirel a imnului național francez pe acoperișul Grand Palais.

Rochia din georgette de mătase albă cu paiete a lui Dion, împodobită cu franjuri acoperite cu mii de perle argintii, este expusă în secțiunea spațiului expozițional privat al mărcii dedicată relației sale cu celebritățile. 

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BACK TO OFFICE
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
NEW LOOK, NEW YOU
LASĂ MAȘINA ACASĂ!

Alături de ea este expusă rochia scurtă, asimetrică, aurie, purtată de cântăreața franco-maliană Aya Nakamura în timpul prestației artistice, înconjurată de trupa militară a Gărzii Republicane Franceze. Reluând un aspect din colecția haute couture toamnă a lui Chiuri,  rochia a fost brodată manual cu pene aurii de către artizanii Maison Lemarié.

Citește și