• Cruise a fost văzut într-un film preînregistrat călătorind prin Paris și în SUA.
  • Acolo, el s-a deplasat la legendarul semn Hollywood și a desfășurat culorile olimpice.
  • Apariția sa a fost realizată în timp ce muzicianul H.E.R. cânta la o chitară electrică.

Tom Cruise a avut o apariție dramatică la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 de duminică seară, coborând în rapel de pe acoperișul Stade de France. Spectatorii au țipat de încântare când vedeta din Mission: Impossible, îmbrăcat în geacă de piele și mănuși, a coborât pe stadion în timp ce compatriotul său H.E.R. cânta la chitară, scrie BBC.

Pentru a marca predarea către Los Angeles, care va găzdui Jocurile Olimpice în 2028, Cruise a fost văzut într-un film preînregistrat călătorind prin Paris și în SUA. Acolo, el s-a deplasat la legendarul semn Hollywood și a desfășurat culorile olimpice. Ceremonia de la Paris a marcat un au revoir” oficial din partea orașului gazdă din acest an.

Cruise a zâmbit în timp ce era acaparat de o mulțime de sportivi în momentul în care a aterizat pe stadion, după ce a coborât în rapel aproximativ 50 m. Apariția sa a fost realizată în timp ce muzicianul H.E.R. cânta la o chitară electrică, după ce, cu câteva momente înainte, interpretase imnul național al SUA.
Cruise a continuat să ia steagul olimpic de la una dintre olimpicii Parisului – gimnasta americană Simone Biles – înainte ca publicul încântat să-l vadă plecând pe o motocicletă.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Clipul preînregistrat care prezintă călătoria sa spre Los Angeles a fost sonorizat de Red Hot Chili Peppers, originari din California. Producătorii de hituri funk-rock au interpretat apoi live piesa lor clasică Can’t Stop pe o plajă cu palmieri din Los Angeles. Printre ceilalți artiști s-au numărat Billie Eilish și Snoop Dogg, care a cântat împreună cu Dr Dre.

Snoop – care este el însuși din Los Angeles – a fost o prezență obișnuită la Jocuri, care au culminat cu clasarea SUA pe primul loc în clasamentul pe medalii după o victorie dramatică în ultimul eveniment de duminică, finala la baschet feminin.

Citește și