• Tom Cruise va coborî de pe Stade de France și va traversa Parisul cu motocicleta în ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024.
  • Apoi, va zbura spre California, va ateriza pe semnul Hollywood cu parașuta și va transmite steagul olimpic în Los Angeles.
  • Ceremonia va include acrobații și o temă de călătorie în timp, cu o secvență post-apocaliptică.

A escaladat cea mai înaltă clădire din lume, a atârnat în aer dintr-un avion, a stabilit recorduri pentru a-și ține respirația sub apă și, când și-a rupt piciorul filmând o scenă de parkour pe acoperiș, a continuat să alerge.

Acum, Tom Cruise, vedeta de cinema în vârstă de 62 de ani, angajată la un zar necruțător cu moartea, urmează să coboare la 42 de metri de pe acoperișul Stade de France, ca parte a ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice din această lună, scrie The Guardian.

Transmisiunea în direct se va reduce apoi la imagini preînregistrate cu Cruise trecând pe străzile Parisului cu o motocicletă, apoi pe un avion cu destinația California, ținând tot timpul steagul olimpic.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Când ajunge în Statele Unite, debarcă din avion aruncându-se pe fereastră, înainte de a coborî cu parașuta până la semnul Hollywood. Apoi le dă steagul unor sportivi asorți, inclusiv unui ciclist, skateboarder și voleibalist, în timp ce îl transmit prin Los Angeles – orașul gazdă pentru următoarele jocuri din 2028.

Cruise a filmat noul film, „Mission: Impossible” în Londra și Paris încă din noul an, iar observările lui în jurul capitalei franceze la începutul acestei veri au fost atribuite producției.

De asemenea, locuitorii din Los Angeles sunt acum atât de obișnuiți cu pasiunea lui pentru cascadorii aproape letale, încât vederea lui Cruise căzând de la o înălțime uriașă pe semnul de la Hollywood în martie a stârnit puține sprâncene.

Se crede că actorul însuși a abordat Comitetul Olimpic Internațional și a sugerat el însuși secvența de oprire a spectacolului, care a ajutat anterior la transportul torței prin LA ca parte a ștafei sale în drum spre Atena în 2004.

Anul acesta, el a fost o întâlnire obișnuită în rândul publicului la jocuri, urmărind ceremonia de deschidere, gimnastica feminină și diverse conținuturi de înot. Săptămâna trecută, el a fost încadrat ca Cavaler al Legiunii de Onoare de ministrul francez al culturii, Rachida Dati.

Ceremonia de închidere a Parisului 2024 se va intitula Recorduri și promite „noi interpretări” și șansa spectatorilor de a merge „într-o călătorie în timp, atât în ​​trecut, cât și în viitor”, potrivit organizatorilor. Aceasta va include o privire înapoi la Grecia Antică, unde au început jocurile, în ciuda referințelor aparente la mitologia greacă în timpul ceremoniei de deschidere fiind întâmpinate cu o recepție mixtă. În timpul ceremoniei, un cântăreț îmbrăcat în Dionysus, zeul grec al vinului, a apărut alături de drag queens, pozând în ceea ce unii au spus că seamănă cu scena biblică din Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci – o paralelă pe care directorul artistic a negat-o mai târziu.

Ceremonia de închidere din 11 august va prezenta „interpreți de renume mondial”, alături de „acrobați, dansatori și artiști de circ”. Va exista coregrafie cu cele cinci inele și o secvență plasată într-un pustiu post-distopian.

Citește și