• Spider-Man revine cu un al patrulea film.
  • Producătoarea Amy Pascal a declarat că un nou film Spider-Man este încă în lucru.
  • Ultimul film din această franciză a venit în 2021.

Tom Holland și Zendaya se întorc în Universul Marvel! Într-o dialog cu Variety, producătoarea Amy Pascal a împărtășit că un al patrulea film „Spider-Man”, cu celebrul cuplu, este încă în lucru, scrie revista People. „Vom face un alt film? „Bineînțeles că da”, a explicat ea. „Suntem în proces, dar din cauza grevei scriitorilor, nimeni nu lucrează în timpul grevei. Suntem cu toții susținători și când se vor aduna, vom începe”.

Ultimul film din această franciză a venit în 2021, odată cu lansarea filmului „Spider-Man: No Way Home”. În film, fanii i-au văzut pe Holland, 27 de ani, în rolul lui Peter Parker și pe Zendaya, 26 de ani, în rolul lui MJ. Dorind să se întoarcă la cum erau lucrurile înainte ca toată lumea să știe că este Spider-Man, Peter cere ajutorul Doctorului Strange pentru a schimba cursul istoriei.

Deși nu se știu prea multe despre premisa celui de-al patrulea film, pelicula va marca întoarcerea actorilor în locul în care se pare că au început să se vadă pentru prima dată. „Au început să se vadă în timp ce filmau Spider-Man”, a declarat anterior o sursă pentru PEOPLE. „Au fost foarte atenți să păstreze relația privată și să o țină departe de ochii publicului, dar au plecat în vacanțe unul cu celălalt și încearcă să petreacă cât mai mult timp unul cu celălalt”.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Deși au fost discreți în spațiul public, cei doi și-au oficializat relația pe Instagram, în septembrie 2021, cu o fotografie din spatele scenei în care Holland a numit-o pe Zendaya „MJ a mea”.

Recent, cuplul a fost văzut împreună la un meci din playoff-ul NBA, dintre Los Angeles Lakers și Golden State Warriors, la începutul lunii mai. Pentru această ocazie, cei doi s-au îmbrăcat casual. Holland a purtat un hanorac gri deschis, în timp ce câștigătoarea premiului Emmy a optat pentru un tricou alb pentru copii, o șapcă neagră Warriors și ochelari cu rame aurii.

Citește și