Travis Scott a fost arestat în Miami pentru „tulburarea ordinii publice și violarea de domiciliu”

Travis Scott a fost arestat la Miami sub suspiciunea de tulburare a ordinii publice și de violare de domiciliu, în urma unei dispute pe o barcă, în primele ore ale zilei de joi, scrie BBC.

Rapperul american a fost reținut de poliție la Miami Beach Marina în jurul orei locale 01:45, potrivit înregistrărilor oficiale. Un raport de arestare al Departamentului de Poliție din Miami Beach, consultat de BBC Newsbeat, spune că ofițerii au fost chemați la sesizarea unor persoane care se certau pe un iaht.

Artistul în vârstă de 33 de ani a fost reținut sub numele său real, Jacques Bermon Webster, potrivit site-ului Departamentului de corecție din Miami-Dade County.
Poliția a fost chemată la sesizarea unor scandaluri pe un iaht și l-a văzut pe Travis Scott, strigând la oamenii de pe vas.

Ofițerii spun că au vorbit cu rapperul și că au putut „simți un miros puternic de alcool” în respirația acestuia. Potrivit raportului, aceștia i-au spus să părăsească barca, ceea ce a și făcut, însă, nu înainte de a arunca cuvinte obscene asupra celorlalți turiști aflați pe vas.

Scott a părăsit apoi zona, dar a fost văzut de către ofițeri cinci minute mai târziu întorcându-se și încercând să se îndrepte înapoi spre iaht, potrivit raportului.
Când a fost provocat, el „nu a ținut cont de comenzile ofițerilor” și a devenit „neregulat”, strigând și deranjând locuitorii din zonă, potrivit poliției.

În urma arestării sale, se arată în raport, „inculpatul a recunoscut ulterior că a consumat alcool și a declarat: „Este Miami”.

Travis Scott a fost nominalizat de 10 ori la premiile Grammy și este unul dintre cei mai mari artiști hip-hop din lume. Anterior, el a avut o relație cu Kylie Jenner, iar cei doi au împreună doi copii.

Turneul său european urmează să înceapă în Olanda pe 28 iunie, cu un spectacol programat la Londra și la sala Co-Op Live din Manchester pe 13 iulie.

În 2021, 10 fani au murit într-un val de mulțime la festivalul Astroworld al lui Scott din Houston, Texas. El nu a fost acuzat penal pentru moartea lor, dar rămâne implicat în procese civile în care susține că organizatorii au fost de vină.

Anul trecut, el a obținut primul său album pe primul loc în Marea Britanie cu Utopia, care a fost lansat la o săptămână după ce un concert planificat în fața piramidelor din Egipt a fost anulat.

Exit mobile version