• Travis Scott a fost eliberat din arestul poliției franceze fără a fi inculpat, după o altercație minoră cu un agent de securitate la hotelul Georges V din Paris.
  • Incidentul s-a petrecut în timpul unei altercații între rapper și bodyguardul său, la care a intervenit agentul de securitate al hotelului.
  • Scott a fost la Paris pentru Jocurile Olimpice și a urmărit victoria Statelor Unite în semifinala de baschet masculin, înainte de a fi arestat.

Rapperul Travis Scott a fost eliberat din arestul poliției franceze fără a fi inculpat după arestarea sa într-un hotel din Paris în urma unei altercații cu un agent de securitate, au declarat procurorii, scrie Belfast Telegraph.

Într-o declarație, biroul procurorului din Paris a declarat: „ordinul de arestare preventivă pentru Travis Scott a fost ridicat și toate procedurile (împotriva sa) au fost încheiate, deoarece incidentul a fost minor”.

Scott a fost arestat vineri dimineață după ce poliția a fost chemată la hotelul Georges V pentru a reține un bărbat „poreclit Travis Scott pentru violență împotriva unui agent de securitate”, potrivit declarației anterioare a procurorului.

Recomandări

ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL

Agentul de securitate al hotelului intervenise într-o altercație între rapper și bodyguardul său.

După arestarea de vineri, un reprezentant al rapperului a declarat că acesta este „în comunicare directă cu autoritățile locale pariziene pentru a rezolva rapid această problemă și va oferi informații actualizate atunci când va fi cazul”.

Rapperul a fost la Paris pentru Jocurile Olimpice. El a urmărit joi seara victoria Statelor Unite asupra Serbiei în semifinala de baschet masculin.

Scott, una dintre cele mai mari vedete din hip-hop, al cărui nume de naștere este Jacques Webster, are peste 100 de melodii care au intrat în Billboard Hot 100 și a lansat patru single-uri care au ajuns în fruntea clasamentului: „Sicko Mode”, „Highest In The Room”, „The Scotts” și „Franchise”.

„Sicko Mode”, „Highest In The Room”, „Goosebumps” și „Meltdown” au fost toate hituri de top 10 în Regatul Unit, unde albumul său din 2023, „Utopia”, a ocupat primul loc în topuri.

El are doi copii cu fosta sa iubită, Kylie Jenner, personalitate media și femeie de afaceri.

Citește și