• 50 Cent vine în România și face show la Romaero-Băneasa pe 18 august.
  • Vezi apusul din caiac, pe Lacul Floreasca. Prețul pentru o persoană e de 125 lei.
  • În weekend Fântânile Urbane din Piața Unirii prind culoare. Show-ul include și 150 de drone.
  • Festivalul Brașov Jazz&Blues are loc la Brașov în perioada 15-18 august.
  • În Parcul Central Nicolae Titulescu poți viziona filme și participa la ateliere muzicale.

Tu ce faci în această minivacanță? Dacă ai decis să rămâi în țară și ești în căutarea unor evenimente, ai mai multe variante de weekend.

Ți-e dor de hiturile „In Da Club”, „Candy Shop”, „Just a Lil Bit”? Pe 18 august le poți asculta live la ROMAERO – BĂNEASA. 50 Cent face show la festivalul „Summer in the City”.

Waves and lights pe Lacul Floreasca. Dacă îți plac plimbările la apus. Le poți face pe apă, în caiac–pe Lacul Floreasca. Evenimentul se desfășoară până pe 18 august. Cost: 125 lei/persoană.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Pe lângă show-ul făcut de apă și lumini de La Fântânile Urbane din Piața Unirii, în acest weekend va avea loc și un spectacol cu drone. Un număr de 150 de drone vor zbura la o înălțime de peste 100 de metri, Show-ul începe la ora 21:00 și durează 45 de minute.

În vacanța de Sfânta Maria, muzica jazz si blues rasuna în Brașov, odată cu desfășurarea Festivalului Brașov Jazz and Blues, în perioada 15 și 18 august. Acest eveniment promite patru zile pline de muzică și distracție, cu peste 30 de concerte ce au loc în locații pitorești din tot orașul. Festivalul nu este doar despre muzică.

În Parcul Central Nicolae Titulescu, poți participa la ateliere muzicale, viziona filme în aer liber și asculta concerte ale artiștilor locali. O altă atracție este scena de DJ, unde distracția continuă noaptea, iar după ora 22:00, petrecerea se mută în club.

Citește și