• Gelsenkirchen se redenumeşte în „Swiftkirchen” („Biserica lui Swift”) pentru a onora turneul Eras al lui Taylor Swift.
  • Concertul din Veltins-Arena pe 17, 18 şi 19 iulie va fi precedat de noi semne de oraş şi evenimente festive, inclusiv petreceri karaoke şi un tramvai „Taylor-Swift-Tram”.
  • Iniţiativa, propusă de un fan local şi aprobată de primarul oraşului, subliniază influenţa culturală a lui Swift şi creativitatea comunităţilor locale în celebrarea artiştilor influenţi.

Gelsenkirchen, un oraş din Germania, şi-a schimbat temporar numele în „Swiftkirchen” („Biserica lui Swift”) pentru a onora turneul Eras al lui Taylor Swift, scrie Rolling Stone. Această celebrare are loc în pregătirea concertelor lui Swift din 17, 18 şi 19 iulie la Veltins-Arena, care poate găzdui 70.000 de persoane. Ideea de a redenumi oraşul a venit de la un fan local, Aleshanee Westhoff, care a propus-o primarului Karin Welge, scrie Mediafax.

Înaintea concertelor, au fost amplasate noi semne de oraş şi sunt planificate mai multe evenimente festive. Acestea includ petreceri karaoke în aer liber, dezvelirea unei pietre pentru Swift pe Aleea Celebrităţilor din oraş şi introducerea unui tramvai special numit „Taylor-Swift-Tram.” Purtătorul de cuvânt al oraşului, Markus Schwardtmann, a menţionat că multe surprize îi aşteaptă pe fanii lui Swift, cunoscuţi ca Swifties, în timpul şederii sale.

Această redenumire subliniază influenţa culturală a lui Swift în timp ce îşi desfăşoară turneul în Europa. În cadrul recentelor ei spectacole din Londra, iubitul lui Swift, Travis Kelce, a făcut o apariţie specială pe scenă, arătând angajamentul lor unic faţă de temele turneului. Iniţiativa oraşului evidenţiază modul în care comunităţile locale onorează creativ artişti influenţi şi implică fanii prin festivităţi unice.

Recomandări

MAI DUCE BIDEN UN MANDAT?
PUTINSE LAUDĂ CU RACHETELE BALISTICE
CUM VĂD MAGHIARII ROMÂNIA ȘI ROMÂNII?
LAUGHTER YOGA TE AJUTĂ FIZIC ȘI MENTAL
UNDE MERGI AZI? TOSCANA, DIN ROMÂNIA
IEI OZEMPIC SAU WEGOVY? POȚI ORBI

Citește și