• Delta Văcărești oferă iubitorilor de natură, un tur ghidat intitulat „Dimineți de vară în Delta Văcărești”, începând de la 08:00.
  • Muzeul Antipa își deschide porțile pentru o expoziție fascinantă de fluturi.
  • Expozițiile organizate în interior de către Muzeul Municipiului București și Școala de Artă rămân deschise.

Atât sâmbătă, cât și duminică, Delta Văcărești oferă iubitorilor de natură, un tur ghidat intitulat „Dimineți de vară în Delta Văcărești”, începând de la 08:00, cu punct de întâlnire la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens. Turul este gratuit și limitat la 60 de persoane. De asemenea, copiii se pot bucura de un spectacol de teatru cu păpuși intitulat „Vulpea cea șireată”.

Dacă ești pasionat de cultură și istorie, sigur vei aprecia tururile ghidate care dezvăluie secretele ascunse ale orașului, Unde? la Art Safari. Muzeul Antipa își deschide porțile pentru o expoziție fascinantă de fluturi.

Din cauza temperaturilor de peste 35 de grade Celsius, programul artistic al evenimentului „Străzi Deschise – București, promenadă urbană” de pe Calea Victoriei a fost anulat. Cu toate acestea, expozițiile organizate în interior de către Muzeul Municipiului București și Școala de Artă rămân deschise.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Prima ediție a concursului de cover-uri k-pop are loc la Sala Luceafărul, duminică de la ora 16:00.

Citește și