• Până duminică noaptea, artiști din întreaga lume vor urca pe cele opt scene ale festivalului.
  • Untold vine şi cu restricţii în oraş, dar şi cu zgomot pentru cei care locuiesc în preajma stadionului.
  • 60 de mii de oameni sunt așteptați în fiecare seară a festivalului pe Cluj Arena.

Unde te distrezi săptămâna asta? La UNTOLD! Festivalul își deschide porțile astăzi la Cluj Napoca și te așteaptă cu 4 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste. Line-up-ul are atât artiști locali, cât și internaționali.

Până duminică noaptea, artiști din întreaga lume vor urca pe cele opt scene ale festivalului. Untold vine şi cu restricţii în oraş, dar şi cu zgomot pentru cei care locuiesc în preajma stadionului. 60 de mii de oameni sunt așteptați în fiecare seară a festivalului pe Cluj Arena.

Organizatorii au anunțat, în premieră, că vor implementa pe Cluj-Arena un sistem de supraveghere video pentru monitorizarea, în timp real, a numărului de fani care vor ajunge la Mainstage. Astfel, vor fi amplasate 16 sisteme tip people meter.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

„Odată ce ajungeți aici o să vă bucurați de patru zile excepționale. Cea mai frumoasă ediție UNTOLD de până acum, cu nume foarte mari. Sam Smith, pentru prima dată în România. Vremea este foarte bună la Cluj. Se anunță un weekend cu vreme perfectă de festival, până în 30 de grade, nici prea cald, dar nici să fie temperatura scăzută, așa că veniți la Cluj, veniți la UNTOLD, vă așteptăm cu brațele deschise”, a explicat Eduard Chereji, organizator, la Aleph News.

Citește și