• UNTOLD a transformat Clujul într-un loc al magiei și al emoțiilor autentice.
  • Cel mai așteptat momentul al festivalului a fost cel al lui Sam Smith.
  • La deschiderea festivalului, Steve Aoki, un DJ care face parte din povestea celor 9 ediții UNTOLD, a urcat din nou pe scena principală.

Festivalurile trec, amintirile rămân. UNTOLD a fost unul dintre evenimentele cheie ale verii, unde au participat mai mult de 250 de artiști și DJ renumiți.

UNTOLD a transformat Clujul într-un loc al magiei și al emoțiilor autentice. Încă din prima zi au fost prezenți peste 97.000 de fani din toate colțurile lumii. La deschiderea festivalului, Steve Aoki, un DJ care face parte din povestea celor 9 ediții UNTOLD, a urcat din nou pe scena principală cu un set live memorabil și încă ceva… artistul a aruncat cu torturi în public pe care le-a pregătit special pentru celebrul moment cake me. Fanii au fost foarte entuziasmați, ba chiar o consideră o tradiție.

Nici Lenny Kravitz nu s-a lăsat mai prejos. Legendara vedetă rock a fost așteptată cu nerăbdare, iar show-ul său a fost considerat unul dintre cele mai bune momente. Concertul a avut o selecție diversificată de hituri din cariera sa și a îmbinat melodiile clasice cu cele noi.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Și cel mai așteptat momentul al festivalului a fost cel al lui Sam Smith. Singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, a ajuns pentru prima dată în România pe Cluj-Arena și a impresionat peste 150.000 de fani prezenți. Sam Smith a inclus festivalul UNTOLD în turneul său mondial intitulat „Gloria – The Blackout Tour”.

Citește și