• Vedetele de la Hollywood au început o campanie pentru ca Kevin Spacey să își reia cariera de actor.
  • Sharon Stone, Liam Neeson și Stephen Fry se numără printre numele care i-au luat apărarea.
  • Actorul din Taken și Star Wars, Neeson, în vârstă de 71 de ani, a declarat pentru ziar: „Kevin este un om bun și un om de caracter”.

Vedetele de la Hollywood au început o campanie pentru ca Kevin Spacey să își reia cariera de actor „după șapte ani de exil”, scrie Sky News.

Sharon Stone, Liam Neeson și Stephen Fry se numără printre numele care i-au luat apărarea câștigătorului premiului Oscar, în urma difuzării unui documentar al Channel 4 care aduce noi acuzații la adresa lui Spacey, în vârstă de 64 de ani, acuzații pe care acesta le neagă.

Actorul premiat cu Oscar era unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood atunci când au fost făcute acuzații de comportament sexual nepotrivit în 2017, ceea ce a determinat Netflix să întrerupă toate legăturile cu el la apogeul faimei sale din House of Cards.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

În ciuda faptului că a fost achitat de numeroase infracțiuni sexuale în urma unui proces la Londra și a câștigat un proces civil în SUA în care a fost acuzat că a făcut un avans sexual nedorit, Spacey a declarat că încă se simte ostracizat de industrie.

Stone a declarat pentru Telegraph: „Abia aștept să îl văd pe Kevin înapoi la muncă. El este un geniu. Este atât de elegant și de amuzant, generos până peste măsură și știe mai multe despre meseria noastră decât majoritatea dintre noi vom ști vreodată.”

Actorul din Taken și Star Wars, Neeson, în vârstă de 71 de ani, a declarat pentru ziar: „Kevin este un om bun și un om de caracter. Din punct de vedere personal, industria noastră are nevoie de el și îi simte foarte mult lipsa”.

Actorul și scriitorul britanic Fry a declarat că Spacey a fost atât „neîndemânatic, cât și nepotrivit” în multe ocazii, dar să „dedici un întreg documentar unor acuzații care pur și simplu nu se adaugă la infracțiuni… cum poate fi considerat proporțional și justificat?”.

Citește și