• Megan Thee Stalion îți arată cum să porți o rochie deconstruită la MTV VMA.
  • Taylor Swift readuce carourile în lumina reflectoarelor.
  • Lisa câștigă titlul de „Afrodita” de la MTV VMA cu o rochie semnată de Mugler.
  • Tyla poartă o rochie mini galbenă din noua colecție Area, lansată la New York Fashion Week.
  • Katy Perry și Orlando Bloom îți arată cum să fii în trend în alb-negru.

Artiștii de la MTV Video Music Awards au strălucit și anul acesta! Pe lângă show-urile incendiare, vedetele îți arată tot ce au ele mai bun în materie de fashion. Taylor Swift, Tyla și Katy Perry sunt doar câteva nume care s-au făcut remarcate prin stylingul ales.

Ce vedete se află în top 3 cele mai bine îmbrăcate de la MTV VMA?

„Au fost foarte multe vedete îmbrăcate foarte bine în cadrul MTV Video Music Awards. Mi-a atras atenția, de exemplu, Sabina Carpenter, care i-a dus un omagiu reginei pop Madonna. Este o rochie de arhivă, pe care a purtat-o Madonna în 1991 la Premiile Oscar. Și a arătat la fel de bine și pe Sabrina Carpenter. Mi-a plăcut inclusiv cum a purtat machiajul și părul”, spune George Enache, Art Director Aleph News.

„Apoi mi-a mai plăcut foarte mult Chapelle Rowan. Aș putea spune o apariție spectaculoasă în adevăratul sens al cuvântului. A dat acest iz medieval. Mi-a plăcut foarte mult capa din catifea, transparența mătăsii din rochie. Toată accesorizarea absolut suberbă. Și mi-a plăcut, de asemenea, foarte mult stilul romantic pe care l-a conceptualizat în machiaj și în păr.”

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Mi-a plăcut foarte mult și host-ul evenimentului, Megan Thee Stallion. A purtat mai multe ținute, dar mi-a atras atenția ținuta creată de către Nicole+Felicia. Grim, Little Dark Beauty, Dark Feminine Energy. Absolut superbă ținuta.”

Addison Rae a fost îmbrăcată în lenjerie intimă. E un outfit potrivit? 

„Ideea este că un artist poate să poarte absolut orice. De ce? Pentru că statutul pe care îl are, practic, îi permite lucrurile acestea. Acum, pe de cealaltă parte, este ideea aceasta conform căreia important e să se vorbească, nu contează dacă e de bine sau de rău.

Dar în privința lui Addison Rae, n-aș spune că este o apariție bună. Are foarte multă bogăție de tull. Există și niște pene, într-adevăr, dar sutienul este atroce. Nu te ajută cu nimic. Forma este extrem de dubioasă. Se întâmplă acolo o ciudățenie. Este un fel de desacralizare, să spunem așa, a ceea ce a făcut Jean-Paul Gaultier pentru Madonna, în privința sutienului cu conuri. Dar este un fel de glumă proastă a acestei ținute.”

Care sunt alte vedete care nu se încadrează în standarde?

„Nu mi-au plăcut nici cum a arătat Thalia, cu o tinută, head to toe un shiny gold look, cântăreața mexicană, din păcate, nu a făcut o treabă bună.”

Nu mi-a plăcut nici Anitta, popstar-ul brazilian, care a purtat o ținută Dolce & Gabbana, cu un bodysuit tip fishnet. Sinistru. Deci, trebuia practic schimbat tot. Și la vedetele mari, se întâmplă niște nenorociri” a explicat George Enache, Art Director Aleph News.

Citește și