• Vedetele au uimit la Jocurile Olimpice cu ținute spectaculoase, de la costume de echitație la rochii extravagante.
  • Simone Biles a strălucit cu un colier „GOAT” și accesorii unice.
  • Lady Gaga și Celine Dion au completat spectacolul cu stilul lor extravagant.

Jocurile Olimpice nu sunt doar cel mai mare eveniment sportiv, ci și unul de fashion. Cele mai mari vedete de la Hollywood și-au făcut apariția la Jocuri și au făcut un adevărat spectacol pentru cei pasionați de modă.

Care sunt cele mai memorabile ținute?

Ca la fiecare eveniment, vedetele și-au făcut simțită prezența și prin hainele pe care le poartă. După ce a ținut flacăra olimpică la deschidere, Snoop Dogg a participat și la cursele de cai. Rapper-ul părea că se va urca și el pe un cal și va concura alături de sportivi.

Acesta a purtat un costum de echitație semnat Roeckl, un brand german. Ariana Grande și colega de platou, Cynthia Erivo, s-au îmbrăcat specific personajelor lor din musicalul Wicked care va fi lansat în noiembrie, anul acesta. Acestea au purtat Louis Vuitton și Thom Browne.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Lady Gaga a făcut și ea spectacol cu un moment de cabaret. Rochia Dior cu pene a fost touch-ul de care avea nevoie pentru a transmite vibe-ul parisian extravagant.

Și Celine Dion, după performance-ul ei de pe Turnul Eiffel, s-a relaxat într-un tracksuit Dior. Printre alte vedete care au avut ținute mișto se numără Serena Williams, John Legend și soția sa, Anna Wintour, în iconicele ei rochii florale și prim ministrul Marii Britanii, Keir Starmer.

Cum s-au îmbrăcat sportivii care participă la JO?

Simone Biles, vedeta de la Jocurile Olimpice, iese în evidență și prin costumele pe care le poartă dar și prin accesorii. Aceasta are o gentuță cu cristale custom, iar cel mai de preț accesoriu este colierul cu o „CAPRĂ” sau „GOAT”.

Colierul reprezintă porecla de „greatest of all time” pe care mulți din Generația Z o folosesc pentru a-și porecli idolii. Aceasta a spus că va purta colierul dacă lucrurile merg așa cum își dorește. Și chiar așa a fost. Sportiva a căștigat 3 medalii de aur și una de argint.

Jucătorul de basket al echipei naționale olandeze și-a vopsit părul special pentu jocuri, cu o floare albastră.

Citește și