• Un atlet francez a asistat la nașterea copilului său în noaptea dinaintea competiției de la Paris.
  • O turistă mexicană invită un polițist la dans pe Champs Elysée
  • O gimnastă italiană medaliată cu argint se fotografiază cu roți de parmezan
  • Au fost foarte multe staruri în tribune la JO : Nicole Kidman, Charlize Theron, Sara Jessica Parker, Cristopher McQuarri, John Legend, Zendaya, Spike Lee, Mariska Hargitay sau Christopher Meloni

Celebrități hollywoodiene pe strazile Parisului, un tango pe Champs Elysée în bratele unui politist, roți de parmezan, o maternitate din Ile de France… Ce au toate acestea in comun ? Jocurile Olimpice.

Atletul francez Aurélien Quinion a devenit tată chiar înainte de competiția sa de la Jocurile Olimpice din 2024. Francezul a asistat în timpul nopții la nașterea copilului sau. Înainte de a merge la Paris pentru a începe cursa, a terminat pe locul nouă, făcând al doilea cel mai bun timp din istoria marcheurilor fancezi și depășind un record personal. Federaţia franceză de atletism l-a transportat din satul olimpic la maternitatea Eaubonne (Val-d’Oise), a trecut porțile spitalului la ora 22 și a rămas alături de soția lui urmatoarele 5 ore până când copilul a venit pe lume. A avut timp să mai doarmă o jumatate de oră după care un taxi l-a adus înapoi la picioarele Turnului Eiffel, unde, în ciuda oboselii și emoțiilor, Aurélien Quinion a luat startul pentru cursa de marș.

Tot în registrul romantic, un video a devenit viral pe rețelele sociale după ce o suporteră mexicană a invitat un polițist să danseze și nu oriunde, ci chiar pe Chamlps Elysée. E drept că zilele acestea, se dansează peste tot la Paris !

Recomandări

ZELENSKI DĂ DIN CASĂ
CIUCĂ, LA ÎNCEPUT DE ȘCOALĂ
NATO CONDAMNĂ RUSIA
MUSK VREA STARSHIP PE MARTE
LAMAR LA SUPER BOWL
JANNIK SINNER CÂȘTIGĂ LA US OPEN

Virale au devenit și fotografiile gimnastei italiene Giorgia Villa. După ce a câștigat miercuri medalia de argint cu echipa sa, atleta italiană Giorgia Villa a devenit o adevărată vedetă a rețelelor sociale în urma publicării fotografiilor sale în parteneriat cu un brand celebru de brânză.

Ce celebritati au fost văzute în tribune sau pe strazile Parisului zilele acestea ?

În afară de Lady Gaga, Anne Hataway, Anna Wintour, Aeriana Grande sau Tom Cruise, multe celebrități internaționale au traversat Atlanticul pentru a participa la Jocurile de la Paris. I-am vazut pe Christopher McQuarrie, pe starul din Sex and the City Sarah Jessica Parker, pe modelul Cindy Crawford, sau pe cântărețul John Legend cu soția sa Chrissy Teigen împreună cu doi dintre copiii lor. Regizorul Spike Lee a călătorit la Lille pentru a urmări primul meci al echipei americane de baschet. Fanii serialului New York: Special Unit îi vor întâlni poate pe străzile capitalei pe eroii săi Mariska Hargitay și Christopher Meloni. Charlize Theron și Zendaya, cântăreța spaniola Rosalia, sau actorul francez Omar Sy au putut fi văzuți la un eveniment Vuitton. Nicole Kidman este și ea la Paris unde a participat împreună cu familia la evenimentele de gimnastică artistică și skateboarding pentru femei.

Citește și