• Victoria Beckham va avea propria sa serie documentară pe Netflix, care va urmări evoluția sa de la superstarul Spice Girls la un influent designer de modă.
  • Documentarul va include apariții ale Victoriei și ale familiei, prietenilor și colegilor săi, fiind produs de Studio 99.
  • Anunțul documentarului a fost făcut în timpul unui panel Netflix la festivalul TV de la Edinburgh.

Victoria Beckham a obținut propria sa serie documentară de la Netflix, după ce anul trecut a apărut în serialul soțului ei, scrie Variety.

Serialul va urmări călătoria Victoriei de la superstarul Spice Girls din anii ’90 la maeven-ul modei moderne.

„Poate că zilele Posh Spice au rămas în urmă, dar astăzi Beckham se află într-o călătorie pentru a construi un imperiu al modei – iar acum, fanii vor putea să vadă povestea din spatele a tot”.

Recomandări

LASĂ FRICA LA INTRARE
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL
SE ÎNTĂMPLĂ ȘI LA CASE MARI
CÂTE LIMBI VORBEȘTI?

Documentarul promite apariții din partea Victoriei și a familiei, prietenilor și colegilor ei. Acesta va fi produs de Studio 99, compania de producție a soțului David Beckham, în asociere cu Dorothy St Pictures.

Un regizor nu a fost încă confirmat.

Anul trecut, regizorul „Beckham”, Fisher Stevens, a declarat pentru Variety că a petrecut 14 ore intervievând-o pe Victoria pentru documentarul soțului ei, care a urmărit ascensiunea starului de fotbal de la atlet aspirant la icoană a fotbalului și a modei.

„Nu a fost totul roz în relația lui cu Victoria. Există controverse constante”, a spus Stevens, referindu-se indirect la zvonurile privind aventurile lui David, care au fost abordate doar pe scurt. Dar Stevens a adăugat: „Sincer, am fost destul de mișcat de relația lor la sfârșitul zilei și – după tot prin ce au trecut – cât de mult se iubesc și cât de apropiați sunt”.

Nicola Howson este producătorul executiv al documentarului Victoria Beckham, alături de Julia Nottingham.

Documentarul Victoriei Beckham a fost anunțat în timpul unui panel Netflix la festivalul TV de la Edinburgh. În timpul panelului, echipa a dezvăluit, de asemenea, documentare despre bucătarul Gordon Ramsay, trupa de băieți din anii ’90 Take That, atentatele 7/7 de la Londra și promotorii sportivi.

Citește și