• Grande a început să-și etaleze talentul și să le imite pe Britney Spears și Miley Cyrus.
  • Unul dintre momentele de top ale serii a fost parodia unei reclame Maybelline.
  • Ariana a imitat-o pe Jennifer Coolidge.

Vedetele de la Hollywood te-au surprins de-a lungul timpului, ba prin aparițiile lor extravagante, ba prin prestațiile ireproșabile. Ariana Grande, de exemplu, a cucerit întreaga lume la Saturday Night Live,
unde a imitat mai mulți artiști, scrie Entertainment Weekly.

Deși a promis în monologul său de deschidere că va păstra o atitudine „low-key” și că nu va imita pe nimeni, Grande nu s-a putut abține. Odată ce i-a fost înmânat un microfon, a început să-și etaleze talentul și să le imite pe Britney Spears și Miley Cyrus. Iar asta bineînțeles că a fost un deliciu pentru public.

Unul dintre momentele de top ale serii a fost parodia unei reclame Maybelline, unde Ariana a imitat-o pe Jennifer Coolidge. Artista a jucat rolul unei imagini din oglindă a faimoasei actrițe din White Lotus, discutând despre ce ar trebui să spună la o întâlnire,dar nu oricum… în timp ce se dădeau cu ruj. Vreau să-ți arăt și ție.

Recomandări

TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ANATOMIA MITEI
ȘTII DE VREME?
UNDE MĂNÂNCI AZI?
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL

Ariana a continuat spectacolul cu o imitație perfectă a lui Celine Dion, într-un sketch unde interpreta un promo pentru UFC, asta așa pentru că voia doar să facă o mică ironie la adresa luptelor violente. Reacțiile fanilor au fost pe măsură și mulți i-au lăudati talentul și naturalețea cu care a preluat personalitățile altor vedete.

Citește și