• Levi’s lansează o campanie cu Beyoncé, inspirată de reclama „Launderette” din 1985, unde artista pozează în blugi cu talie înaltă.
  • Beyoncé subliniază importanța viziunii feminine în reimaginarea denumului pe denim pentru împuternicirea femeilor.
  • Campania include lucrări ale cineastului Marcell Rév și fotografului Mason Poole, explorând noi modalități de a conecta brandul cu fanii.

Beyoncé are o nouă colaborare cu Levi’s. Cântăreața în vârstă de 43 de ani, care a inclus o piesă intitulată „LEVII’S JEANS” pe cel mai recent album al ei, „Cowboy Carter”, a făcut echipă cu emblematicul brand de denim pentru o campanie care reînnoiește look-urile clasice Levi’s, scrie People.

Primul capitol, dezvăluit luni, 30 septembrie, reinterpretează faimoasa reclamă „Launderette” din 1985, care a readus celebrul hit „I Heard It Through the Grapevine” în topurile Billboard. Aceasta o prezintă pe câștigătoarea premiului Grammy pozând într-o spălătorie, într-o pereche de blugi cu talie înaltă și o pălărie de cowboy asortată, împreună cu un tricou alb crop top.

„Cântecul meu „LEVII’S JEANS” celebrează ceea ce cred eu că este uniforma americană supremă – ceva ce purtăm cu toții cu mândrie”, a declarat Beyoncé despre parteneriat prin intermediul unui comunicat de presă.

Recomandări

PE AICI NU SE TRECE!
E FOAME DE BANI
BIDEN RIPOSTEAZĂ
LEVII`S JEANS
WALZ VS. VANCE
PEAKY BLINDERS ARE BACK

„Sunt onorată să lucrez cu Levi’s pentru a crea iconografia americană prin excelență”.

Ea continuă: „Denimul pe denim a fost adesea văzut printr-o lentilă masculină, astfel încât această campanie de reimaginare, care sărbătorește perspectiva feminină iconică, este importantă pentru mine. Aștept cu nerăbdare să explorez modalități inovatoare pentru ca viziunile noastre să se alinieze în împuternicirea femeilor și onorarea puterii lor”.

„Brandul Levi’s a fost și va fi întotdeauna uniforma neoficială a celor care avansează în căutarea de mai bine. Credem că o parte esențială a acestui lucru este încălcarea și construirea continuă a codurilor culturii”, a declarat Kenny Mitchell, director global de marketing al mărcii Levi’s la Levi Strauss & Co.

„În colaborare cu Beyoncé, explorăm puterea reimaginării prin această campanie, ajutându-ne să ne conectăm cu fanii noștri în moduri noi și susținând creșterea afacerii noastre pentru femei ca brand definitiv de lifestyle denim”.

Campania globală, care va cuprinde televiziune, social media, digital, print și produse exclusive, include imagini imersive realizate de cineastul Marcell Rév, câștigător al premiului Emmy, și fotografii realizate de Mason Poole.

Citește și