• Britney Spears a petrecut alături de cele mai mari staruri.
  • Madonna, Selena Gomez și Paris Hilton au fost pe lista de invitați, dar și designerul Donatella Versace care i-a creat strălucitoarea rochie.
  • Britney și Sam Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime.

Britney Spears zâmbește din nou. Vedeta a avut parte de o nuntă ca în povești în Los Angeles alături de noul ei soț, Sam Asghari.

Britney Spears a petrecut cu Selena Gomez și Madonna la nunta ei

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime, unde au avut ca invitați atât personalități cunoscute ca Selena Gomez, Madonna, dar și designerul Donatella Versace care i-a creat strălucitoarea rochie.

700 de ore de lucru manual au fost necesare pentru croiala în stil clasic a rochiei. Pentru a finaliza look-ul, Spears a purtat un voal realizat din aproape 3,5 metri de tul de mătase și pantofi asortați din satin alb.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

,,Arata minunat împreună. Mă bucur mult pentru ei. Am avut parte de multă distracție și multe emoții în același timp” , a transmis pentru presă Donatella Versace.

Povestea de dragoste dintre Britney Spears şi Sam Asghari a început în anul 2016, când cei doi s-au cunoscut, bărbatul fiindu-i de atunci alături în multe clipele dificile din viaţa ei.