• Prințesa Kate și Prințesa Charlotte au participat la Wimbledon pe 14 iulie, marcând o rară apariție publică pentru Kate în timp ce continuă tratamentul împotriva cancerului.
  • Charlotte, în vârstă de 9 ani, a însoțit-o pe mama ei și au fost ovaționate de mulțime, într-o zi specială la turneu, completată de prezența surorii lui Kate, Pippa Middleton.
  • Prințesa Kate și prințul William sunt prezenți frecvent la Wimbledon, iar participarea Charlottei marchează a doua sa prezență la acest eveniment sportiv.

Cel mai mare fan al lui Kate Middleton ar putea fi chiar fiica sa, Prințesa Charlotte, scrie People.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, și-a făcut apariția la Wimbledon pe 14 iulie, marcând o rară ieșire în public în timp ce continuă tratamentul împotriva cancerului. Însoțite de Charlotte, în vârstă de 9 ani, cele două prințese s-au întâlnit cu persoane asociate evenimentului înainte de a se îndrepta spre loja regală de la Centre Court pentru a urmări finala de simplu masculin, o reeditare a confruntării de anul trecut dintre Carlos Alcaraz din Spania și Novak Djokovic din Serbia.

În timp ce își ocupau locurile în primul rând din loja regală, mulțimea s-a ridicat în picioare, ovaționând-o pe Prințesa Kate. Prințesa Charlotte a radiat cu mândrie către mama ei, care a salutat publicuul cu un zâmbet, vizibil emoționată. Aplauzele au avut o rezonanță profundă, marcând o apariție publică rară și emoționantă pentru Kate, în mijlocul tratamentului său împotriva cancerului.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Ziua fetelor la Wimbledon a fost completată de sora lui Kate, Pippa Middleton.

În timp ce Prințesa Kate a purtat o rochie mov de la Safiyaa, asortată cu papionul ei, reprezentând rolul ei în cadrul All England Lawn Tennis and Croquet Club, Prințesa Charlotte a purtat o rochie albastră cu buline, cu părul în stilul ei caracteristic: o coafură pe jumătate ridicată, cu două împletituri prinse la spate cu o fundă.

Prințesa Kate și prințul William sunt prezenți în mod regulat la Wimbledon și, în ultimii ani, au început să le prezinte copiilor lor acest eveniment sportiv de bază din calendarul lor estival.

Prezența Prințesei Charlotte la Wimbledon marchează a doua sa participare la turneul de tenis. Prințesa Charlotte s-a alăturat părinților și fratelui ei mai mare, Prințul George, pentru debutul ei la Wimbledon anul trecut, purtând ochelari de soare eleganți în timp ce îl încuraja pe Carlos Alcaraz, care l-a învins pe Djokovic într-un meci palpitant.

Prințul George a participat, de asemenea, de două ori la eveniment, în 2022 (unde a avut ocazia să țină în mână trofeul pentru primul loc al lui Djokovic!) și 2023.

Fratele mai mic al Prințului George și al Prințesei Charlotte, Prințul Louis, în vârstă de 6 ani, nu și-a făcut încă debutul la Wimbledon. Motivul poate fi că este pur și simplu prea tânăr – ambii frați regali ai lui Louis aveau 8 ani când au participat pentru prima dată la evenimentul sportiv.

Boxa regală de la Centre Court este de obicei interzisă copiilor, având în vedere cererea mare pentru un loc în zona de 74 de locuri, dar se fac excepții pentru copiii regali.

Prințul William a lipsit de la finala Wimbledon din acest an pentru a merge în Germania pentru un alt eveniment sportiv. Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, va susține echipa de fotbal a Angliei, care va înfrunta Spania în meciul de campionat Euro 2024, în calitate de președinte al Asociației de Fotbal.

Deși Prințesa de Wales participă de obicei la Wimbledon în mai multe zile ale competiției în fiecare an, ea a stat în mare parte departe de ochii publicului în timp ce continuă tratamentul împotriva cancerului. Participarea sa la Wimbledon a avut loc la doar câteva săptămâni după ce s-a alăturat familiei regale la Trooping the Colour, celebrarea anuală a zilei de naștere a regelui Charles, în prima sa ieșire de la dezvăluirea diagnosticului său.

Organizatorii Wimbledon au declarat anterior că speră ca regina să poată participa și să continue tradiția de a înmâna premiile în acest an. Președintele clubului, Debbie Jevans, a declarat pentru Telegraph Sport că îi vor oferi prințesei Kate „cât mai multă flexibilitate posibil”, publicația raportând că decizia privind persoana care va prezenta trofeele ar putea fi luată abia în dimineața meciurilor finale.

Chiar înainte de a deveni patroana All England Lawn Tennis and Croquet Club, Kate era o participantă obișnuită la Wimbledon. Jucătoarea avidă de tenis a urmărit turneul în persoană în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William, cu excepția anului 2020 (când pandemia COVID-19 a afectat turneul) și a anului 2013, care a avut loc atunci când era însărcinată cu Prințul George și medicii i-au recomandat să nu participe la eveniment.

Citește și