• Martin a urcat pe scenă cu un zâmbet larg şi a lansat o cerere: „Haideţi să arătăm publicului de ieri cum se face o huiduială adevărată!”.
  • Martin a încurajat mulţimea să huiduie cât mai tare şi mai energic, creând un moment de complicitate şi râsete între el şi fani.
  • În discursul său, Martin a evidenţiat angajamentul Coldplay faţă de diversitatea culturală şi respectul pentru fiecare fan.

Într-un moment plin de spirit şi umor, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a adus zâmbete şi râsete în rândul fanilor în a doua zi a concertului grupului în România. Într-o întorsătură neobişnuită, Martin a cerut publicului să demonstreze cum se huiduie în mod adecvat, oferind un comentariu amuzant despre performanţa huiduielilor din seara precedentă.

În timpul concertului de joi seara de pe Arena Naţională, Martin a urcat pe scenă cu un zâmbet larg şi a lansat o cerere: „Haideţi să arătăm publicului de ieri cum se face o huiduială adevărată!”. Martin a încurajat mulţimea să huiduie cât mai tare şi mai energic, creând un moment de complicitate şi râsete între el şi fani.

În discursul său, Martin a evidenţiat angajamentul Coldplay faţă de diversitatea culturală şi respectul pentru fiecare fan. „Facem concerte la nivel global, călătorim în întreaga lume şi poate nu înţelegem complet prin ce aţi trecut individual sau ce trăieşte cultura voastră, dar vă iubim pe toţi în mod egal, şi asta înseamnă că îi iubim şi pe români”, a explicat Martin.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI
LIKE=TRĂDARE? GEN Z CREDE CĂ DA
UNDE TRĂIEȘTI CEL MAI BINE?

Martin a lăudat publicul aflat joi la concert pentru energia şi entuziasmul lor, numindu-l „cel mai bun public pe care l-am văzut vreodată”. În ciuda provocării de a huidui în glumă, Martin a subliniat cât de special a fost concertul de miercuri şi a promis că Coldplay va reveni în România. „Ieri a fost frumos şi vom continua să ne întoarcem aici. Astăzi aţi fost fenomenali şi mulţumim pentru tot.”

Acest moment plin de umor şi afecţiune a subliniat legătura puternică dintre Coldplay şi fanii lor din România. Martin a reuşit să transforme o cerere amuzantă într-o oportunitate de a reafirma dragostea şi aprecierea trupei pentru fanii lor români, consolidând legătura lor cu publicul local.

Citește și