VIDEO. Coldplay a ajuns în București. Pe unde se plimbă artiștii

Coldplay a ajuns în România. Trupa a postat pe Instagram Story cum se plimbă pe străzile din București, în Centru Vechi, ascultând și înregistrând un videoclip cu un artist stradal.

Ne mai despart câteva ore până la concertele Coldplay din București, evenimente ce sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii trupei.

Coldplay vine în premieră în România, pe 12 și 13 iunie, cu ocazia turneului mondial Music of the Spheres”. Cele două concerte, organizate de Emagic și Live Nation, au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru niște spectacole de stadion din istoria muzicii live din România. În deschidere vor urca pe scenă Maisie Peters și EMAA.

Trupa britanică și-a obișnuit fanii cu show-uri spectaculoase, în care muzica se împletește cu elemente vizuale și scenografice, iar Music of the Spheres” a depășit așteptările tuturor, din acest punct de vedere. Observând concertele anterioare, Coldplay a reușit să creeze universuri” unice și să-și respecte angajamentul de a oferi nu numai un recital muzical, ci o experiență multisenzorială completă care să rămână mult timp în memoria fanilor.

Scena este gândită pentru a oferi o vizibilitate bună din toate colțurile spațiului de desfășurare, iar cea principală este conectată cu o pasarelă către o scenă secundară mai mică, situată în mijlocul publicului.

Decorul include elemente inspirate de tematica spațială a albumului, cu imagini ale planetelor, stelelor și alte motive cosmice proiectate pe ecranele de pe scenă.

Exit mobile version